Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Syla 19:13, 15 lut 2015

Zielona napisał(a)
...lubię pomieszkiwać u Ciebie Mogę nawet ślady zbrodni po robocie myjącym likwidować, byle podziwiać to, co widzą szyby Twojego ogrodu zimowego...

To dlaczego tak daleko ode mła mieszkasz ? potrzebuję Cię (i tu mina smutnego misia ciągle zasmarkanego i kaszlącego) ...
Od rana wyprowadzam się z domu bo nie ogarniam a widoki mnie nie leczą bo nie mam czasu i siły patrzeć , choć pogoda piękna i słońce za oknem ....
Chcę się nauczyć jak żyć , jak ogarniać ... tak od nowa... chlip ,chlip ...
Syla 19:17, 15 lut 2015

Luki napisał(a)
Oj mamuniu... ja sobie tylko powzdycham do 3 cisów w kółkach i rabaty z topiarami hakone i jeżówkami... co się będę rozdrabniała do wszystkiego sobie powzdycham
Uwielbiam twój ogród.
Tak swoją drogą zastanawiam się co ty będziesz robić w tym roku, bo do skończenia została tylko roślinność przy ścianie wodnej... może w końcu nadejdzie ten czas, aby porządnie wykorzystać całą nową infrastrukturę ogrodu i leżeć i pachnieć

Jak ktoś mnie nauczy leżeć i pachnieć to jak chętnie nauki pobiorę ... chlip, chlip ...

W maju komunia młodego ... z utęsknieniem czekam na moje tulipki , może coś się pokaże bo wsadzałam tak , że pożal się ....
Syla 19:19, 15 lut 2015

Syla 19:21, 15 lut 2015

Syla 19:23, 15 lut 2015

Zielona 19:24, 15 lut 2015

Syla napisał(a)

To dlaczego tak daleko ode mła mieszkasz ? potrzebuję Cię (i tu mina smutnego misia ciągle zasmarkanego i kaszlącego) ...
Od rana wyprowadzam się z domu bo nie ogarniam a widoki mnie nie leczą bo nie mam czasu i siły patrzeć , choć pogoda piękna i słońce za oknem ....
Chcę się nauczyć jak żyć , jak ogarniać ... tak od nowa... chlip ,chlip ...

No... muszę zadzwonić Tylko nieletnie położę. OK?
Niech tylko ten zasięg u Ciebie nie psuje mi planów.
Efffa 19:28, 15 lut 2015

A mi u Ciebie bardzo podobał sie w starej wizytówce widok na szmaragdy, przed nimi rododendrony Nova Zembla, a przed nimi wrzośce, w nowej szukam i niema , chyba,że ja po tyłach i je wysadziłaś?lub jestem ślepa!
makkasia 19:33, 15 lut 2015

Syla dziękuję za wizytówkę i za wspominki. o matulu i nie chlipaj bo ja też sie rozpłaczę, mam nadzieję, że Zielona pomoże
ściskam
Syla 19:34, 15 lut 2015

Zielona napisał(a)

No... muszę zadzwonić Tylko nieletnie położę. OK?
Niech tylko ten zasięg u Ciebie nie psuje mi planów.

Moja zasięgowa sypialnia oblegana przez innych zarażonych Jutro , będzie swobodniej ... będziesz mogła czasowo mnie ogarnąć o porannej porze ?
Syla 19:36, 15 lut 2015

Efffa napisał(a)
A mi u Ciebie bardzo podobał sie w starej wizytówce widok na szmaragdy, przed nimi rododendrony Nova Zembla, a przed nimi wrzośce, w nowej szukam i niema , chyba,że ja po tyłach i je wysadziłaś?lub jestem ślepa!

Wrzośce poszły precz ... nie ma , są żurawki z własnych zasobów sadzonkowych ale teraz zasypane śniegiem , no i zostało kawalątko na nie wiadomo co