Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Nowocześnie z różAnką :D 21:39, 19 kwi 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
Toszka pisala że do czerwca, lipca czekać.. długo co? to będzie dla mnie egzamin z miłości i cierpliwości
z rodkami nie uwierze póki nie zobaczę

Czerwiec, lipiec tego roku? Hmmmm no to szybko, ale ja jakoś jestem sceptycznie nastawiona. Wydaje mi się,że będziesz je wymieniała, albo zlikwidujesz.
Zobaczymy - trzymam kciuki za pomyślność
Ogródek z futrzakami i kamieniami 21:34, 19 kwi 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
o bosze.. to mnie załamałaś
ja ? no co Ty walcz
Ogródek z futrzakami i kamieniami 21:30, 19 kwi 2017

Do góry
o bosze.. to mnie załamałaś
Ogródek z futrzakami i kamieniami 21:29, 19 kwi 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
wstawiłam u siebie jak moje wygladają..
oby zareagował na twoją reklamacje, wtedy jeszcze raz do niego zadzwonię
daj mu negata na all wtedy szybciej zareaguje

Widziałam i wyglądają bardzo źle, To moje trochę lepiej (przynajmniej narazie )
Nowocześnie z różAnką :D 21:28, 19 kwi 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

Ania - czosnki raczej przetrwają, im te liście standardowo brzydną ale z rodkiem to bym do Bożenki po poradę się udała. To że mu zimno to jedno ale wydaje mi się, że on coś jeszcze może mieć. Pokazałabyś listek z bliska? Czy ty go podlewałaś wcześniej i nawoziłaś? Może ja już przewrażliwiona po swoich 2 pacjentach rodkowych jestem...
Ogródek z futrzakami i kamieniami 21:09, 19 kwi 2017

Do góry
wstawiłam u siebie jak moje wygladają..
oby zareagował na twoją reklamacje, wtedy jeszcze raz do niego zadzwonię
daj mu negata na all wtedy szybciej zareaguje
Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku. 20:58, 19 kwi 2017

Do góry
AniMa napisał(a)
Łącze się Martusia z Tobą...I pomyśleć, że to są Fachowcy....fachowy to tylko sprzęt mają....

100x myślałam już o kupieniu sobie małej kopareczki z oprzyrządowaniem....

Anno a ty wiesz ze Ci się wkońcu za te emotikony zbierze od Danki
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 20:53, 19 kwi 2017

Do góry
AgataP napisał(a)
W kwestii horrorów - po obejrzeniu wieczorem Autopsji Jane Doe w środku nocy spadł nam kątownik od kominka na podłogę z płytek - odkleił się i jak grzmotnął, to jeszcze nie widziałam by mąż tak szybko wstał z łóżka.
A nad ranem nowy telefon firmowy który mąż akurat dostał, miał ustawienia na przychodzące maile w formie dzwoneczka... kto widział film wie, że mało schizy nie dostałam zanim zlokalizowałam "kto" dzwoni.

uwielbiam takie klimaty choć pewnie potem sypialnie na klucz zamknę
Agata sprzedawaj mi czasem swoje newsy z filmami bo ja nigdy nie wiem co oglądac gdy w tv nudy

Kasia współczuję lokatora...
Ogród z widokiem na jezioro 20:28, 19 kwi 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
Jola śliczne szafirki! ja mam swoje w oczku w kostce od połnocy i jeszcze nie zakwitły...kiedy można je przesadzać?
jakie masz u siebie magnolie? jesli Renia mnie zabierze do Opatówka to planuje kupić szok obym nie wyszła na tym jak z rododendronami :/
i powiedz mi jeszcze kochana jak robiliście te płyty w żwirku? bo takie planuje na placyck wokół ogniska. na suchy beton?

Szafirki na jesieni mozna wykopać i rozdzielać cebulki, mnóstwo się koci tych cebulek. Magnolie mam Susan i Henry Kern i jeszcze małą gwiaździstą.
Płyty kładliśmy na około 8 cm warstwie ubitego piasku, czarna włóknina i płyty, Żwirku (kamyków)pomiędzy płytami nie polecam mimo włókniny ciągle jakieś zielsko tam wyrasta, a ponadto ciężko wybierać brudy z kamyków.Gdybym jeszcze raz robiła, byłaby regularna kostka granitowa lub trawa którą można by kosiarką kosić
Nowocześnie z różAnką :D 20:27, 19 kwi 2017

Do góry
no problem
Nowocześnie z różAnką :D 20:25, 19 kwi 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

Moniś mam, ale wiesz jak to jest tak jak patrzysz na M codziennie a nagle ci kuzynka w świeta się smieje że przytył pare kilo pewnie urosły ale ile..?
kiedyś Reni pytałam ilu letnie sa te jej i jakie duże to sobie jakos wyliczyłam ze nawet pół metra na rok wychodziło
jutro jade zarezerwowac te Twoje

Ania jak możesz to zrób zdjęcie i wklej u mnie ja dziś byłam u Sobienia i też ma ŚŚ to bym porównała, które ładniejsze, oczywiście jak nie będzie to problemem, on ma ŚŚ okrągłolistne i już wyczytałam, że wolno rosną dlatego pytam
Nowocześnie z różAnką :D 20:25, 19 kwi 2017

Do góry
Toszka pisala że do czerwca, lipca czekać.. długo co? to będzie dla mnie egzamin z miłości i cierpliwości
z rodkami nie uwierze póki nie zobaczę
Ogród z widokiem na jezioro 20:21, 19 kwi 2017

Do góry
Jola śliczne szafirki! ja mam swoje w oczku w kostce od połnocy i jeszcze nie zakwitły...kiedy można je przesadzać?
jakie masz u siebie magnolie? jesli Renia mnie zabierze do Opatówka to planuje kupić szok obym nie wyszła na tym jak z rododendronami :/
i powiedz mi jeszcze kochana jak robiliście te płyty w żwirku? bo takie planuje na placyck wokół ogniska. na suchy beton?
Nowocześnie z różAnką :D 20:19, 19 kwi 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

właśnie to chyba nie sa pąki kwiatowe tylko lisciowe... w tamtym roku miałam to samo,z 4 krzaczków zakwitły moze 3 kwiatki

cisy podobno waleczne bardzo więc czekam cierpliwie..

To są pąki kwiatowe - zakwitną

Mówisz, że cisy są waleczne to nie wiedziałam, ale jak długo będą się odbudowywać?
Nowocześnie z różAnką :D 20:14, 19 kwi 2017

Do góry
MonikA napisał(a)
Fakt, moje czosnki też w nie najlepszej kondycji. Aniu czy twoje czosnki tak co roku wyglądają? Ja mam pierwszy sezon więc nie wiem czy to normalne.

u mnie tez pierwszy rok
ale z tego co czytałam to normalne, dziewczyny wycinają te liście
Nowocześnie z różAnką :D 20:13, 19 kwi 2017

Do góry
_Martini_ napisał(a)
Ania, jeśli rh ma jasne liście, a unerwienie pozostało zielone, to może być niedobór żelaza. Nie widzę dokładnie na zdjęciu.

muszę Bogdziowy oprysk zrobić
Nowocześnie z różAnką :D 20:12, 19 kwi 2017

Do góry
Monka napisał(a)
Ania masz ŚŚ ? jeśli tak to szybko rośnie ?

Moniś mam, ale wiesz jak to jest tak jak patrzysz na M codziennie a nagle ci kuzynka w świeta się smieje że przytył pare kilo pewnie urosły ale ile..?
kiedyś Reni pytałam ilu letnie sa te jej i jakie duże to sobie jakos wyliczyłam ze nawet pół metra na rok wychodziło
jutro jade zarezerwowac te Twoje
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 20:12, 19 kwi 2017

Do góry
Nawi, Mirella, Babka, Beta, Anna_t, Seba, Efffa, Jagodaa, dzięki wielkie za Wasze głosy w wyborze trawki Skłaniam się w stronę seslerii jesiennej, ale nie odrzucam jeszcze kategorycznie pozostałych opcji
Nowocześnie z różAnką :D 20:10, 19 kwi 2017

Do góry
MirellaB napisał(a)
Rh ma pączki to zakwitnie, ale też kiepsko wygląda
Pisałam Ci już, że jeden z moich po ponad dwóch latach ratowania padł, a drugi po trzech latach nareszcie wygląda względnie dobrze.

właśnie to chyba nie sa pąki kwiatowe tylko lisciowe... w tamtym roku miałam to samo,z 4 krzaczków zakwitły moze 3 kwiatki

cisy podobno waleczne bardzo więc czekam cierpliwie..
Nowocześnie z różAnką :D 18:40, 19 kwi 2017

Do góry
Kasya napisał(a)
no nie lubie cisow i juz

ja lubię ale na pinterest..
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies