Czerwiec, lipiec tego roku? Hmmmm no to szybko, ale ja jakoś jestem sceptycznie nastawiona. Wydaje mi się,że będziesz je wymieniała, albo zlikwidujesz.
Zobaczymy - trzymam kciuki za pomyślność
Ania - czosnki raczej przetrwają, im te liście standardowo brzydną ale z rodkiem to bym do Bożenki po poradę się udała. To że mu zimno to jedno ale wydaje mi się, że on coś jeszcze może mieć. Pokazałabyś listek z bliska? Czy ty go podlewałaś wcześniej i nawoziłaś? Może ja już przewrażliwiona po swoich 2 pacjentach rodkowych jestem...
wstawiłam u siebie jak moje wygladają..
oby zareagował na twoją reklamacje, wtedy jeszcze raz do niego zadzwonię
daj mu negata na all wtedy szybciej zareaguje
uwielbiam takie klimaty choć pewnie potem sypialnie na klucz zamknę
Agata sprzedawaj mi czasem swoje newsy z filmami bo ja nigdy nie wiem co oglądac gdy w tv nudy
Szafirki na jesieni mozna wykopać i rozdzielać cebulki, mnóstwo się koci tych cebulek. Magnolie mam Susan i Henry Kern i jeszcze małą gwiaździstą.
Płyty kładliśmy na około 8 cm warstwie ubitego piasku, czarna włóknina i płyty, Żwirku (kamyków)pomiędzy płytami nie polecam mimo włókniny ciągle jakieś zielsko tam wyrasta, a ponadto ciężko wybierać brudy z kamyków.Gdybym jeszcze raz robiła, byłaby regularna kostka granitowa lub trawa którą można by kosiarką kosić
Ania jak możesz to zrób zdjęcie i wklej u mnie ja dziś byłam u Sobienia i też ma ŚŚ to bym porównała, które ładniejsze, oczywiście jak nie będzie to problemem, on ma ŚŚ okrągłolistne i już wyczytałam, że wolno rosną dlatego pytam
Jola śliczne szafirki! ja mam swoje w oczku w kostce od połnocy i jeszcze nie zakwitły...kiedy można je przesadzać?
jakie masz u siebie magnolie? jesli Renia mnie zabierze do Opatówka to planuje kupić szok obym nie wyszła na tym jak z rododendronami :/
i powiedz mi jeszcze kochana jak robiliście te płyty w żwirku? bo takie planuje na placyck wokół ogniska. na suchy beton?
Moniś mam, ale wiesz jak to jest tak jak patrzysz na M codziennie a nagle ci kuzynka w świeta się smieje że przytył pare kilo pewnie urosły ale ile..?
kiedyś Reni pytałam ilu letnie sa te jej i jakie duże to sobie jakos wyliczyłam ze nawet pół metra na rok wychodziło
jutro jade zarezerwowac te Twoje
Nawi, Mirella, Babka, Beta, Anna_t, Seba, Efffa, Jagodaa, dzięki wielkie za Wasze głosy w wyborze trawki Skłaniam się w stronę seslerii jesiennej, ale nie odrzucam jeszcze kategorycznie pozostałych opcji