Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z futrzakami i kamieniami

Ogródek z futrzakami i kamieniami

anna_t 21:09, 19 kwi 2017

wstawiłam u siebie jak moje wygladają..
oby zareagował na twoją reklamacje, wtedy jeszcze raz do niego zadzwonię
daj mu negata na all wtedy szybciej zareaguje
Ewik 21:10, 19 kwi 2017

Juzia napisał(a)
Wytnij wszystko co zmarzło i powinny odbić.

To tym najgorszym 3 -4szt musiałabym ściąć do zera wszystko.
Ewik 21:14, 19 kwi 2017

anulajda napisał(a)
Żal buksików,u mnie też co nie co tak wygląda i to nie ma znaczenia czy z doniczki czy kopane były.

Kilka to ok, albo końce to zetniesz ale tu wychodzi 90 % .W zeszłym roku kupiłam kilka maluchów z marketu przed świętami i przyjęły się, sporo podrosly i całe zieloniutkie są aż miło patrzeć .teraz też widziałam i żałuję że nie wzięłam. Ehh
Ewik 21:14, 19 kwi 2017

anulajda napisał(a)
Żal buksików,u mnie też co nie co tak wygląda i to nie ma znaczenia czy z doniczki czy kopane były.

Kilka to ok, albo końce to zetniesz ale tu wychodzi 90 % .W zeszłym roku kupiłam kilka maluchów z marketu przed świętami i przyjęły się, sporo podrosly i całe zieloniutkie są aż miło patrzeć .teraz też widziałam i żałuję że nie wzięłam. Ehh
Ewik 21:17, 19 kwi 2017

olga80 napisał(a)

czyli też masz ciekawe urozmaicenia doczytałam też o trefnych zakupach -współczuję
pocieszający fakt to,że w ogrodzie zaczyna się robić kolorowa choć u mnie zimnica okropna

Róż jeszcze nie wybrałam pod koniec tygodnia powinnam mieć chwilę na oferty różane.Po głowie chodzi mi Rhapsody in blue tam półcień więc powinna czuć się tam dobrze, zdecydowana jednak nie jestem czy ten kolor będzie mi odpowiadał ?

Nie mam rhapsody , ma różne opinie.
U nas też zimno , przynajmniej słoneczko swieci ☺
Ewik 21:18, 19 kwi 2017

inka74 napisał(a)

A moja nigra chyba dokonała żywota. Nie ma kwiatów, nie ma liści ale gałązki w środku zdrowe były. Na razie czekam. Co mogłam - prysnęłam

Czytałam że Twoja dziwnie się zachowuje. Ja mam kilka i bardzo je lubię.
Ewik 21:23, 19 kwi 2017

asiak napisał(a)
Ojej... szkoda roślin, a jeszcze bardziej kasy, która na nie poszła

Szkoda, mam nadzieję że chociaż część cisów się ogarnie a miałam wrzucone w koszyku rependensy ale jak czytałam że tyle osób kupuję baccata, że świetne do kulek itp to zamówiłam, 15 mniejszych i te mają się lepiej (narazie ) i 10 większych, które od razu wyglądały dużo gorzej, buksy wzięłam dodatkowo
Ewik 21:26, 19 kwi 2017

Anda napisał(a)
Rany, co za sprzedawca. Jak można tak trefny towar sprzedawać. Czy na all tego sprzedawcy nie możesz zgłosić?

W poprzednich latach sporo osób z forum brało i dlatego się zdecydowałam, jednak teraz większość branych przez dziewczyny na jesieni dogorywaja a gość się wypiał
Ewik 21:29, 19 kwi 2017

anna_t napisał(a)
wstawiłam u siebie jak moje wygladają..
oby zareagował na twoją reklamacje, wtedy jeszcze raz do niego zadzwonię
daj mu negata na all wtedy szybciej zareaguje

Widziałam i wyglądają bardzo źle, To moje trochę lepiej (przynajmniej narazie )
iwka 21:30, 19 kwi 2017

Ewciu z tymi cisami to chyba jesteśmy w lepszej sytuacji niż dziewczyny które sadziły jesienią. Oglądałam dzisiaj swoje i na razie nic złego się nie dzieje, jeden nawet przy pniu ma chyba nowe przyrosty, takie malutkie, albo ja już podświadomie je widzę Kupiłam taki nawóz do świeżo posadzonych roślin, pomaga się ukorzenić, podlałam właśnie. Jestem dobrej myśli