Cudna fotka, Aniu!
Aż dziw, że Ci jeszcze zawilce i jeżówki kwitną. U mnie po ich kwiatach ani śladu Jedynie kilka cynii barwami oko tuczy No i marcinki
Witajcie wieczorową porą
Ogień kominka, lampka czerwonego wina i pełen relaks...oj jak ja lubię te jesienne wieczory, kiedy czas jakby zwalnia, wydłuża się.
W ogrodzie coraz więcej czerwieni...
Głębokiego różu...
Rudości...
Limonki...
oraz soczystej zieleni...
Karabello Miło mi Cię gościć więcej będzie systematycznie się pojawiać a więc zapraszam
Ewuniu Cieszę, że podoba Ci się przestawiany świat
Aguniu Z zamiarem powstania wątku trochę się wahałam, jednak zdecydowałam, że będzie mi miło być pełnoprawnym uczestnikiem tak przemiłej społeczności.
Stąd nie chce się wychodzić. Fotografia daje mi niesamowite pole do popisu na ukazywanie wrażliwości otaczającego Nas świata. Słowo pisane od zawsze było mi bliskie i czasem lubię się oddać krążącym w głowie myślą i ujęciem wszystkiego na piśmie. Czytaj jakby bardziej rozumiemy, doświadczamy
Jolu Dziękuję za przemiłe przyjęcie
Cieszę, że wszystko to co napisałam i pokazałam składa się na jedną, zgraną całość. Lubię ład, porządek, dopracowanie czasem na pozór niewidocznych detali, elementów....wszak wszystko to tworzy ogród, jak i sama nasza wrażliwość na otaczający nas świat i nasze podejście do matki natury.
Łatka figlarnej papryczki przypięta
Asiu Będę się starać aby nie było nudno
Madziu Fotek setki a może i tysiące...ogród mały a więc nie mogę wszystkiego odkryć od razu
Reniu Witaj kochana tej jakże innej czasoprzestrzeni. Chyba zadomowilam się tutaj na dobre, będzie mi miło mieć Cię u swojego boku.
Całusy
Dziękuję za garść ciepłych słów i zapraszam ponownie
Witam serdecznie kolejną imienniczkę dużo Nas tutaj
Ogród malutki a więc na zwiedzanie nie musisz rezerwować dużo czasu, jednakże będzie mi miło Cię gościć u siebie na dłużej. Mam nadzieję, że w każdej kolejnej osłonie będziesz odnajdywać coś miłego dla oka.
Serdeczności
Agatko Zapraszam na zielony rejs po wodach przyrody z wrażliwą do bólu pasjonatką zakochaną na zabój w życiu.
Miał być czerwony, delikatny, jesienny akcent a więc padło na figlarną papryczkę Miło mi, dziękuję za przemiłe powitanie.
Buziam
Na ogród składa się wiele składowych, miło, że zostały zauważone. Fotografia stała się pasją dzięki ogrodowi a dzisiaj już nie wyobrażam sobie dnia bez aparatu w dłoni. Rozgość się
Natura sama maluje najpiękniejsze obrazy, ja tylko dopracowuję zgodnie z tym co podpowiada mi serce i uwieczniam na fotografiach ulotne piękno chwil. Człowiek ma w sobie niesamowity potencjał, jednak wiele zależy od jego wrażliwości, wyczucia, pojmowania świata. Ci będący na Ty z przyrodą czują jakby bardziej, prawda?
Po co się dłużej zastanawiać? wzięłam się w garść i jestem tutaj na dobre, pełnoprawnie i mogę Was gościć u siebie...zapraszam
O lalala, Konrad nie wiem czy moja postura udźwignie Twoje ogrodowe bicepsy? Upsss..... lubię żartować.
Cieszę się, że wszystko dobrze u Was i działasz na maksa w ogrodzie.
Dla Ciebie: