Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

malgorzata_s... 16:33, 22 gru 2014

Juleńko zniknęłaś ale może przeczytasz

JulkAd 22:27, 22 gru 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Jula czytam u Eli że czasowo nie wyrabiasz Daruj sobie generalne porządki.
Święta to czas radości i spotkań a nie porządków Buziaki

Małgosiu...porządki to nie problem, ale ostatnimi czasy wszystko się tak poukładało, że po pracy padam z nóg, dosłownie i w przenośni . Przez ostatnie dwa tygodnie z pracy wracałam najszybciej po 17....bo zawsze coś... U mnie skończył się już semestr, więc dokumentacja zbiegła się jeszcze ze świętami....
JulkAd 22:30, 22 gru 2014

AsiaK_Z napisał(a)
Pozdrowienia zostawiam i zmykam. Czas, hmm ciągły brak. Ostatni miesiąc przeleciał jak goooopi. Masakra jakaś, ale... Byle do wiosny

Asiu u mnie podobnie z czasem. Na święta czekalam jak na zbawienie , chociaż w te wolne dni i tak muszę kilka razy do szkoły gonić
JulkAd 22:34, 22 gru 2014

Kindzia napisał(a)
A ja chcę zimy, śniegu i umiarkowanego mrozu...najlepiej od 20-go do 31-go grudnia... ... pomarzyć...

Buzialki Julcia

W święta zima by się przydała. Od dwóch dni wieje jakby łeb chciało urwać a temperatura jak na przedwiośniu. Ale jak piszesz pomarzyć mozna, czemu nie ?
JulkAd 22:38, 22 gru 2014

gierczusia napisał(a)

Julciu .. Może nam każą przyjść do roboty 27 grudnia , to se siądziemy do kompa i wreszcie zaległości na Ogrodo nadrobimy

Ściskam mocno .. Według ruchu wahadlowego skoro dzis moja kolej , to jutro Ty masz wartę

Ściskam

Kieckę tzn sukienkę na bal już masz ??

Warta spoźniona ...ale w pracy dzisiaj byłam i będę tez 29 i 5....ale czasu na kompa nie będzie... ino tańce ....kiecki brak ale to juz fiesz
JulkAd 22:42, 22 gru 2014

gierczusia napisał(a)
Ajjjjjj ,widzę ,źe Juleczkę przygotowania świąteczno sutudniówkowe wciągnęły na ament

Pamiętaj ,źe my tu na Ciebie czekamy cierpliwie

Ściskam mocno

Masz rację wciągnęły na całego. I jeszcze koniec semestru do kompletu, no i to gardzieło wszystko na raz , ale co nas nie zabije to nas wzmocni

Odściskuję
JulkAd 22:46, 22 gru 2014

AsiaK_Z napisał(a)
Witaj
Studniówka, ło maaatko, kiedy to było, ale pamiętam jak moje ciała pedagogiczne się "rozchorowały" na niej ... Szykuj kieckę i na balety Buziam

Asiu studniówki już mi ciut bokiem wychodzą. W tym roku szkolnym nie mam takiego obowiązku (mam pierwszą klasę) więc iść nie muszę ...ale poloneza co roku przygotowuję ...czasami w dwoch szkołach
JulkAd 22:48, 22 gru 2014

Kindzia napisał(a)
Szczęśliwych, spokojnych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia życzy Kasia z rodziną.

Dzięki Kasiu Tobie i Rodzinie
JulkAd 22:50, 22 gru 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Juleńko zniknęłaś ale może przeczytasz

Malgosiu dziękuje za pamięć i za życzenia
gierczusia 23:14, 22 gru 2014

Mam nadzieję ,że gardziołko lepiej.. Czytam ,że nawet w wolne do roboty iść musisz..echhhhh , ja Ci powiem ..skandaliczny skandal .. U nas koniec semestru 15 stycznia więc ten młyn jeszcze przed nami .. Ściskam Cię mocno buziole