A z ziemi posyłam wam moje śliczne trawki ,troszkę przebudowane rabaty i odrobinę zagospodarowanego miejsca przy tarasie
To moje nowe dzieło choć to tylko tymczasowe koryta przed obudowaniem kamieniem to i tak napracowałam się przy nich ogromnie.Nie wszystko jeszcze obsadzone .Przy gównym tarasie wsadziłam 10 róż, kto zgadnie jakie? to puste koryto planowałam obsadzić lawendą ,czy to dobry pomysł?
Mirella róża to chyba poczciwa Sympatia
spojrzenie spod Chłopka może faktycznie obudzić anioły i demony
i żeby nie było to tamto to jest właśnie Chłopek
a to Mięguszowiecka Przełęcz pod Chłopkiem
Przy niedzieli i ja zajrzę co słychać. Nie choroba czasem?
Zdrowia Tobie życzymy, żebyś do nas wrócił w pełni sił.
Moją jesień Tobie podsyłam z pozdrowieniami, chociaż swoją stokroć piękniejszą masz.
Dziś święto na Ogrodowisku. Kolejny Ogród w Tv-meteo. Maja była u Małej Mi- czyli u Ani w Rzeszowie.
Hejka!
Hej! to ja posyłam wam troszkę obrazków na przywitanie
Jako pierwszy cudna góra Żar gdzie zostałam porwana przez starszego syna aby oderwać się od rzeczywistości.W górach latał po raz pierwszy było sympatycznie .
Przygotowany do lotu
Leć synu ,leć i poczuj tę cudowną wolność jaką daje niebo
Witam Wszystkich, ja trochę tak od czapy, czy cis T.media densiformalis nadaje sie na zywoplot? Myśle o żywopłocie na dlugosci 4m, wysoki na jakieś 2m. Wcześniej posadziłem w tym miejscu graba, jednak po namyśle dochodzę do wniosku, ze moj ogródek jest za mały na graba( 80 m przy szeregu). Czy ma ktoś jakieś doświadczenia z ta odmianą?