Agatko wspaniałe zdjęcia, natura potrafi rzeźbić, a ty cudownie to uchwyciłaś. No i te widoki....
Powiem jeszcze szczerze, że chodzi za mną te zdjęcie.
Wspaniale pokazuje jak ważna jest oprawa, a nie sama tafla wody. Chyba muszę jeszcze dobrze przemyśleć miejscówkę mojego oczka.
To dla nas ogrodników wielka radość i pociecha zobaczyć taką aurę, bo to unikalna chwila, jakże dla nas wyjątkowa, obrazy w nudnym i brzydkim ogrodzie same się malują i tworzą dla nas ekstra dodatkowe piękno
Przecież ty masz już wszystko przemyślane i po ustawiane i plan konkretny i wykop i już oczko umiejscowione
Ja ma 3 takie kałuże, ale ta 3-cia to dopiero spędza mi sen z oczu, chciałabym taką naturalną, bo wszystkie deszcze wpadają doń, ale w gorące lato to ona byłaby sucha...mus z tą folią, robota czeka, trzeba wyrównać poziom lustra idealnie i kamień kupić, nigdy nie będę mieć naturalnego oczka....nie wiesz nawet jak bardzo czekam na twoje
Pokażę moją ostatnią kałużę...nie mam dla niej pomysłu psuje mi widoki i ogranicza ogród...i jesZcze ta folia, muszę się jej pozbyć