Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 22:44, 06 gru 2014

Dla Dorotki123 zbliżenie głazika gnejsowego

anka_ 22:46, 06 gru 2014

Agatko wspaniałe zdjęcia, natura potrafi rzeźbić, a ty cudownie to uchwyciłaś. No i te widoki....
Powiem jeszcze szczerze, że chodzi za mną te zdjęcie.

Wspaniale pokazuje jak ważna jest oprawa, a nie sama tafla wody. Chyba muszę jeszcze dobrze przemyśleć miejscówkę mojego oczka.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Agania 22:55, 06 gru 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Przyszłam znowu popatrzyć na bajkę Szkoda że ciebie w szatach nie ma Mikołaj nawet mięcha nie rzucił

Lepiej, że mnie w szatach królewskich nie oglądałaś...ogród ładniejszy, ale to bez mojego udziału

Mikołaj był u Ciebie wcześniej i piękne choinki przyniósł
Mirella 22:59, 06 gru 2014

Na gnejsika i ja popatrzę bo ze mnie to taka "kamienna Baba", Agatko pięknie pokazałaś ogród

Agania 23:05, 06 gru 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Cudnie ogólnie i w detalach. Jednak zima też potrafi być zaskakująco piękna

To dla nas ogrodników wielka radość i pociecha zobaczyć taką aurę, bo to unikalna chwila, jakże dla nas wyjątkowa, obrazy w nudnym i brzydkim ogrodzie same się malują i tworzą dla nas ekstra dodatkowe piękno

Skarpa z robinią akacjową

Agania 23:12, 06 gru 2014

anka_ napisał(a)
Agatko wspaniałe zdjęcia, natura potrafi rzeźbić, a ty cudownie to uchwyciłaś. No i te widoki....
Powiem jeszcze szczerze, że chodzi za mną te zdjęcie.

Wspaniale pokazuje jak ważna jest oprawa, a nie sama tafla wody. Chyba muszę jeszcze dobrze przemyśleć miejscówkę mojego oczka.

Przecież ty masz już wszystko przemyślane i po ustawiane i plan konkretny i wykop i już oczko umiejscowione

Ja ma 3 takie kałuże, ale ta 3-cia to dopiero spędza mi sen z oczu, chciałabym taką naturalną, bo wszystkie deszcze wpadają doń, ale w gorące lato to ona byłaby sucha...mus z tą folią, robota czeka, trzeba wyrównać poziom lustra idealnie i kamień kupić, nigdy nie będę mieć naturalnego oczka....nie wiesz nawet jak bardzo czekam na twoje

Pokażę moją ostatnią kałużę...nie mam dla niej pomysłu psuje mi widoki i ogranicza ogród...i jesZcze ta folia, muszę się jej pozbyć
Agania 23:42, 06 gru 2014

Mirella napisał(a)
Na gnejsika i ja popatrzę bo ze mnie to taka "kamienna Baba", Agatko pięknie pokazałaś ogród

Dziękuję, że zaglądnęłaś, u mnie nie ma tylu róż, którymi ty się otaczasz i kochasz

ja też kocham róże:...one są ze mną i ja z nimi
marzena 00:08, 07 gru 2014

Agania, bardzo ładnie uchwyciłaś te oszronione rośliny, pięknie sie prezentują
ja u siebie tylko na moment wyszłam i porobiłam niewiele fotek
zbigniew_gazda 09:17, 07 gru 2014

Też podziwiam śliczne widoki namalowane przez naturę. Wrzosy masz takie okazałe. Napisz czy je okrywasz na zimę?
Madzenka 10:20, 07 gru 2014

Przyłaczam się do pytania o wrzosy i sposobu na nie. Mi się nigdy nie udają...