Mam ją dopiero od wiosny,więc dużego doświadczenia nie mam z nią,ale
Jest przesliczna, to raz, moje fotki nie oddaja jej uroku.
Nie ma czarnej plamistości,mimo iż wszystkiw w koło ją maja w jakimś stopniu.
W pierwszym kwitnieniu jej łodyzki nie mogły udzwignąć tych napakowanych kwiatów, ale już w drugim kwitnieniu trzyma je ładnie w górze, o tak własnie
Ciekawa jestem jak u Ciebie będą rosly te paroty. Pewnie przez to, że miały trochę cienia u mnie to mi się tak dziwnie pokładały i krzywiły. A może ten typ tak ma. W tym roku coś tam z parotów chyba kupiłam, bo kwiat mają piękny, ale postawiłam na E.E.
Ta Rubrum ma ciutkę cienia i takie kłosy, te, co rosną na patelni mają kłosy białe
o tej dalii mówiłam Kindzi, zdjęcie nie oddaje fioletu, za rok połączę z marcinkiem w tym kolorze, czyli kolejne przenosiny
róża Irena po radykalnym cięciu w pąkach i tu z poranną rosą
do posadzenia
mam porozwalane w różnych miejscach
dumam z czym połączyć te czosnki, z czerwonymi żurawkami czy z hakone
Ostatnio mój eM, tak śni, że nocki zarwane
nowe paprocie....wypatrzyłam je u Justyny, są śliczne, dlatego bardzo chciałam je mieć
a tu wszystko razem, łącznie z guzikowcem od Agi i cebulkami, które mi przywiozła z Holandii, teraz już tyle mi się tego nazbierało do sadzenia, miało być mało, a wyszło koło 500..z różnych źródeł
Jak ocenicie mój towar ?
To był mój pierwszy amatorski kompostownik. Popełniłem błąd. Rozebrałem 3 lata temu 'wieżę' ale towar i tak się ładnie przzerobił. Może to nie cudo jakie uzyskam z pryzmy ale służy mi już 3 lata i każdego roku 'podkradam' 2-4 taczki.
Teraz dwie taczki po 100-120L wyrwałem.
Na oko jeszcze 4 zostały.