Bożena... nadrabiam zaległości.. zaczęłam od Ciebie... podumałam nad oczkiem...piękne cały rok, nawet zima... ale to wiesz, bo napatrzyłam sie na twoje i też zrobiłam u siebie
Doszłam do rabaty bylinowej..... dobrze, że tę kropkę namalowałaś. Bo bym pomyślała, że to inna rabata. I nie mów mi że mam dużo napchane na rabacie... pobiłaś mnie zdecydowanie..... Przy dzwonkach gębusia sie rozeszła od ucha do ucha.. bo mam dwa, w tych kolorach, bardzo mi się podobają, tylko nie miałam dla nich dobrego lokum. Teraz przesadziłam je na rabatę "filmową" i Agnieszce zachwalałam dzwonki, że to wdzięczne rośliny. Jutro wrócę pooglądać jeszcze raz
I w kwestii kolorów.. Mieszko i Zembla.. kolor maja w zasadzie identyczny... a rosną u mnie koło siebie.. i wyglądają tak samo. Jutro zerknę do fotek i sie upewnie.
Jeszcze raz dzięki za wszystko.. przeżyłam, ochłonęłam ... taka sława telewizyjna jestem, że aż głupio nazywać się teraz ogrodnikiem mimo woli... może zmienię nazwę??? A i nowy wątek też pasuje założyć.. by nei straszyć długością
Buziaczki za wszytko

jesteś kochana .... najlepsza (z Tercią) psiapsiółka
Pomidory zielne w słoikach, idę spać ...
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.