O , widzę Zbyszku, że odwiedziłeś Wirty Tam jest pięknie, a drzewa są wiekowe. mają prawo miniaturki być wielkie. Mają po 100 lat i ich nikt nie przycina tam.
Hello No jesteś wreszcie Czy się stęskniłem ? No może odrobinkę tak tyci tyci .... No pewnie że tęskniłem jak wariat
Tak ..... ? Obiecuję więcej nie chorować A Ty mi obiecaj że nie przepadniesz na tak długo ... no żeby mi to ostatni raz było
Aż tyle się tego nazbierało ? no wiesz jakoś tak wyszło Pustkę trzeba było czymś zapełnić
Hahaha no to mnie masz
Bardzo dziękuję z ciepłe słowa Cały się rumienie i to chyba nie gorączka
Nawet na osiemnastce mi tak dupska nie złoili jak na forum ogrodniczym A widziałaś jakie miałem czerwone poślady ?
Na wizycie u ślimaka myślałem że się posikam ze śmiechu a jednocześnie zagotuję No nic dziwnego że 4 godziny czekałem do niego w kolejce a co najlepsze kazał wpaść na wizytę kontrolną za tydzień nie wiem czy ja to przeżyję
Doktor Anna ..... hmmm.....już nie mogę się doczekać
Och ..... dziękuję No już myślałem że o mnie zapomniałaś a jednak pamiętasz Jestem wzruszony
Wiesz co Przemo????
Nie choruj więcej, bo nadrobić u Ciebie teraz to graniczy z cudem... 123 posty nastukałeś!!! No z pomocą Pań...ale jednak. Ja tego czytać nie będę!
Żartuję. Przeczytałam
Fotki jak zwykle cudniaste...a trawska moje ukochane powalają!!!!
Dupa widziałam już zbita... to nie będę Cię już męczyć
Z lekarza ślimaka się uśmiałam! Z kontroli u doktor Anny pośmiejemy się już po
Gratuluję trzech setek! Dobrze, że świętowanie mnie nie ominęło
Jeżeli przymrozek będzie mały i róże mokre, to jakoś przeżyją. Ale lepiej ściąć, będą dłużej zdobić.
Te cuda miałam w wazoniku od soboty do dzisiaj, w ciepłym domu, niemal pod kominkiem.