Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "projekt"

Działka wkoło Lubczyka :) 09:40, 23 sty 2014

Do góry
dajana napisał(a)
Kasiu skoro jest czas na radośc ,na usmiech ,na miłe chwile to i pobiadolić tez można Tak dawno u ciebie nie byłam ale przypominam o swoim istnieniu hi,hi Dzisiaj w pracy skradłam ci huśtawkę tę na pierwszym zdjęciu mam nadzieję ze nie masz mi za złe bo ja sobie ją wydrukowałam i zapragnęłam ją mieć także u siebie .O mamusiu jak ona mi sie podoba Obsadzę ją różami i Clematisami lecz nie Rubensem On pójdzie w inne miejsce jest chyba zbyt duży i zbyt mocny po czasie ,zakryje ją całą.Dodam tylko ze zrobie ją sama zamówię tylko z wymiarowane drewno w tartaku Resztę zrobię sama Podoba ci się mój pomysł?

Witaj Dajanko Cieszę się, że do mnie zajrzałaś Oby jak najczęśćiej tak miłe wizyty
Co do huśtawki, to oczywiście, że się nie gniewam, jak się tylko podoba to brać i robić My swoją też pewno sami zrobimy i tak jak ty, materiał z tartaku a reszta to już praca własna ja chyba wybiorę ten 2 projekt bo ja chcę żeby właśnie Rubens mi ją prawie całą osłonił!
Trzymam kciuki za Twoją ławeczkę, bo pomysł mi się bardzo podoba i jestem ciekawa, jak Ci wyjdzie
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia :*
Pomysł na ogród 08:05, 23 sty 2014

Do góry
Mathildis napisał(a)
Skrzynia przypadła mi już do gustu w marcu kiedy ją pierwszy raz prezentowałeś - teraz szukam kogoś kto coś podobnego mi zmajstruje
Projekt Danusi pięknie się komponuje pod oknem ja bym go "wzięła" nawet z żurawkami

Pozdrawiam po dłuższej nieobecności

P.S.w sprawie nie wiem jak .... Jeżeli wspomnisz Danusi, że chcesz przenieść wątek do naszych ogrodów zrobi to jako administrator strony. Też jestem zdania, że więcej osób by zaglądało

witaj po długiej nieobecności

a już myślałem,że muchomory Ci zaszkodziły
ale jednak nie- to dobrze

rabata pod oknami pięknie się krystalizuje i nie ukrywam ,że to w główniej mierze pomysł Danusi
ja raczej szedłem w stronę prostej linii , a tu proszę ... zupełnie inne spojrzenie i piękna kompozycja

co do roślin... może się jeszcze przełamię
ale wtedy wszyscy powiedzą ,że straciłem odznakę żurawkowego ortodoksa
Pomysł na ogród 08:05, 23 sty 2014

Do góry
Mathildis napisał(a)
Skrzynia przypadła mi już do gustu w marcu kiedy ją pierwszy raz prezentowałeś - teraz szukam kogoś kto coś podobnego mi zmajstruje
Projekt Danusi pięknie się komponuje pod oknem ja bym go "wzięła" nawet z żurawkami

P.S.w sprawie nie wiem jak .... Jeżeli wspomnisz Danusi, że chcesz przenieść wątek do naszych ogrodów zrobi to jako administrator strony. Też jestem zdania, że więcej osób by zaglądało

witaj po długiej nieobecności

a już myślałem,że muchomory Ci zaszkodziły
ale jednak nie- to dobrze

rabata pod oknami pięknie się krystalizuje i nie ukrywam ,że to w główniej mierze pomysł Danusi
ja raczej szedłem w stronę prostej linii , a tu proszę ... zupełnie inne spojrzenie i piękna kompozycja

co do roślin... może się jeszcze przełamię
ale wtedy wszyscy powiedzą ,że straciłem odznakę żurawkowego ortodoksa
Pomysł na ogród 00:21, 23 sty 2014

Do góry

Ogród Sylwii od początku cz.II 19:53, 22 sty 2014

Do góry
Syla napisał(a)

Ale ja u siebie mam gabiony..... już zrobione , świeżutkie nie zamierzam nic w tej kwestii zmieniać .... A u Gabisi Ewa wstawiła fotkę gdzie zaintrygowały mnie drzwi w prostej formie i pytałam o wykonawcę bo ja jestem na etapie poszukiwań . Mam swój projekt a ten był mocno podobny

Sylwuś w aukcji są zdjęcia z Twojego ogrodu
Ogród Sylwii od początku cz.II 19:43, 22 sty 2014

Do góry
Alisonek napisał(a)
Sylka zobacz co znalazłam szukając pomysłów na gabiony i ewen. jakiś producentów http://allegro.pl/gabion-ogrodzenie-gabionowe-siatka-najtaniej-i3908599697.html#tabsAnchor 5 fotka w ich galerii

Ale ja u siebie mam gabiony..... już zrobione , świeżutkie nie zamierzam nic w tej kwestii zmieniać .... A u Gabisi Ewa wstawiła fotkę gdzie zaintrygowały mnie drzwi w prostej formie i pytałam o wykonawcę bo ja jestem na etapie poszukiwań . Mam swój projekt a ten był mocno podobny
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 12:07, 22 sty 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

Kontnuując projekt haha podam Ci podpowiedź może niewidoczną dla Ciebie, ale dla mnie tak

Te kulki są w trójkącie równobocznym a zrób je tak żeby się nie pokrywały jak patrzysz z różnych stron, czyli w trójkącie nierównobocznym ha
Takie coś niby nic ważnego, nie każdy widzi, ale ja spostrzegłam taki niuansik

Trójkąt równoboczny masz

Trójkąt nierównoboczny będzie

Mój mały skrawek ziemi 18:11, 21 sty 2014

Do góry
Kasiu to wygrany projekt czekam tylko na realizację
Elu lubię jak ktoś zagląda do mnie choćby jako szpieg zima to prawda nadchodzi do nas brrr

Gosiu dziś kolor czekoladowy
Może nie do końca czekolada , ale może mleczna
Mój mały skrawek ziemi 08:53, 21 sty 2014

Do góry
Jak dla mnie, też pierwszy projekt. Jakoś taki bardziej poukładany mi się widzi.

Piękne donice!!!
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 12:18, 20 sty 2014

Do góry
Posiadanie imienia zobowiązuje, jabłko gratis

Poranna kawa przed pracę?

Większość doradza mi abym zdecydowała się na projekt zagospodarowania terenu przez profesjonalistę.
Czy to rzeczywiście tak trudne?

Uparta jestem, zawzięta i pracowita samodzielnie nie podołam?

Umiem upiec ciasto z przepisu,
Nawet na szydełku serwetkę samodzielnie zrobiłam z „przepisu” (kwestia uporu).

Moje życiowe osiągnięcie, mój sukces

Ogród pod trzema dębami 22:05, 19 sty 2014

Do góry
Świetny projekt, wspaniały ogród Zaznaczam wątek, będę częściej zaglądać co nowego Pozdrawiam właścicielkę pięknego geometrycznego
Mój mały skrawek ziemi 21:33, 19 sty 2014

Do góry
Projekt super Pewno nie możesz się doczekać realizacji? Pomarańczki śliczne. Pozdrawiam
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 20:49, 19 sty 2014

Do góry
ewakatowice napisał(a)
https://www.ogrodowisko.pl/watek/4072-aranzacja-ogrodka-przy-szeregowcu

tam mnie znajdziesz

Dziękuje za zaproszenie, podejmuje wyzwanie mam nadzieję, że kawę również pijasz

zwróć uwagę na "mój piękny ogródek" hi hi hi

wiesz ile kawy, wina, herbaty będziesz musiała wypić ze mną abym urządziła ogródek hahhaha

Już znalazłam Wszystko przed Tobą Wszystko pomalutku, pośpiech jest złym doradcą. Przemyśl ofertę szefowej, bo dobry projekt to podstawa. A potem już z górki

A zaproszenie na kawę przyjmuję, w Katowicach spędzam połowę swojego czasu
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 14:05, 19 sty 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Oczywiście ta pergola z gabionami została od razu zaprojektowana prze moją Panią Architekt Krajobrazu. Ale nie dalam rady finansowo ... Pergola drewno+ stal, gabiony z drewnem jako siedziska ....To straszny koszt... Więc te plany muszą poczekać na relizacje..
Marzenka projekt pergoli imponujący będę kibicować realizacji.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 13:40, 19 sty 2014

Do góry
Mirka napisał(a)
Marzenko czy powstał już projekt jak ta pergola będzie wyglądać..Pozdrawiam niedzielnie

Oczywiście ta pergola z gabionami została od razu zaprojektowana prze moją Panią Architekt Krajobrazu. Ale nie dalam rady finansowo ... Pergola drewno+ stal, gabiony z drewnem jako siedziska ....To straszny koszt... Więc te plany muszą poczekać na relizacje..
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 13:11, 19 sty 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Od początku w porojekcie 20 m2 planowane jest jako pergola z gabionami i miejscem do biesiadowania.

Ten kwadrat trawnika, ktory widać na zdjeciu kiedyś będzie piękną drewniano- metalową pergolą z ławami gabionowymi do siedzenia i wyżwirowaną powierzchnią. Ale to kiedys , bez pośpiechu, trzeba sobie cele etapami wynaczać

W tym roku musi wreszcie powstać pergola na tarasie kuchennym bo mam dość fruwającego parasola słonecznego...

Borbetka wczoraj była wyjątkowa pogoda,.. Dzisiaj szaroburo jak w większości kraju....
Marzenko czy powstał już projekt jak ta pergola będzie wyglądać..Pozdrawiam niedzielnie
Mój mały skrawek ziemi 21:09, 18 sty 2014

Do góry
Bogdziu dziękuję , ale to było na szybko i niedociągnięcia są w wizerunku Następnym razem będzie jak zdjęcie

Projekt wybrany dzięki radom Szefowej dziękuję , tego mi potrzeba było

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 11:11, 18 sty 2014

Do góry
A ja bym domu nowego nie budowała, bo mi szkoda ogrodu .. a jeszcze bardziej miejsca w którym on stoi.. dobra lokalizacja i dobrzy sąsiedzi.
Do domu mam dużo zastrzeżeń... ale projekt wybierany w czasach bezinternetowych.. na szybko w 1999 roku... tradycyjny dom dla Kowalskich.. budowa stała praktycznie w miejscu przez 7 lat... a mogłam chociaz wtedy drzewa posadzić..

I na drugi raz obiecuję zrobić Ci najazd na Twój ogród
Miejsko & sielsko 13:57, 17 sty 2014

Do góry
Witaj Ewo! (mam słabość do wszystkich Ewek! )
Danusia dobrze radzi- najlepiej zaprojektować ogród. Zwłaszcza, że obszaru masz niedużo więc cena nie powinna być wygórowana a potem będziesz z wielką radością sadziła i pielęgnowała wiedząc, że ogród będzie wyglądał wspaniale. Jak policzysz koszty roślin, które za jakis czas będziesz musiała wyrzucić bo się okaże że nijak nie pasują to projekt się zwróci. To pisałam ja- osoba, która projektu nie zrobiła i bardzo, bardzo tego żałuje. A Danusia zrobi Ci doskonały projekt!
Pozdrawiam serdecznie!
Minimalizm z odrobiną romantyczności 13:56, 17 sty 2014

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Prosta robota, co tu wymyślać

Co nie????
No rozwaliłaś mnie Danusiu tym tekstem

Takie proste, że chyba zgłoszę się do Twojej firmy po projekt

A teraz biorę się za filmik z nawadnianiem, dzięki wielkie!

Chociaż wczoraj to ręce mi opadły i wszystkiego mi się odechciało, jak mój M. powiedział, że nawadnianie, to pieniądze wyrzucone w błoto
On z tych, co najlepiej zaleliby betonem, żeby nic nie robić!
Grunt, to "wsparcie" i "motywacja do działania!!

Ale ja mu jeszcze pokażę!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies