Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Gabrysia_ 12:16, 20 sty 2014

ewakatowice napisał(a)

A czarną kawę mozna prosić?
Piękna kuchnia

Makowcem też nie pogardzę
ewakatowice 12:18, 20 sty 2014

Posiadanie imienia zobowiązuje, jabłko gratis

Poranna kawa przed pracę?

Większość doradza mi abym zdecydowała się na projekt zagospodarowania terenu przez profesjonalistę.
Czy to rzeczywiście tak trudne?

Uparta jestem, zawzięta i pracowita samodzielnie nie podołam?

Umiem upiec ciasto z przepisu,
Nawet na szydełku serwetkę samodzielnie zrobiłam z „przepisu” (kwestia uporu).

Moje życiowe osiągnięcie, mój sukces

Enya73 12:31, 20 sty 2014

Myślę, że przy odpowiednim przygotowaniu i pomocy wielu osób z Ogrodowiska dasz radę Tu jest wiele ogrodów podobnych do Twojego. Zajrzyj do Gabisi, Noemi, Tosi, Gusiarz, Gabik czy Tusiali. One mają bardzo fajne ogrody w mniejszym formacie

Wszystko zależy od Twoich oczekiwań i samozaparcia. Jeśli masz już jakiś pomysł w głowie, to przelej go na papier, a potem pochwal się światu.

Z drugiej zaś strony, wydawać by się mogło, że mała działka - mały problem, a właśnie przy ograniczonej przestrzeni i zabudowie szeregowej wielką sztuką jest stworzyć niebanalny ogród. Jeśli nie czujesz się na siłach, skorzystaj z profesjonalnej pomocy. Ale coś czuję, że masz wielką ochotę spróbować sama Więc do dzieła!

A syn tak widzę w podobnym wieku do mojego I rowerki też lubimy, w sezonie jeździmy bardzo często
baraga1904 12:32, 20 sty 2014

...piękna metamorfoza kuchni... też myślę o remoncie domu ale muszę eMusia przekonać
Enya73 12:34, 20 sty 2014

Metamorfoza to może za duże słowo, bo to zaledwie położenie kafelek, zamiast pustej pomalowanej ściany, ale wiele zmieniło Bardzo dziękuję

Aga, a u Ciebie tak pięknie, co Ty chcesz kochana tam zmieniać?
baraga1904 12:38, 20 sty 2014

Enya73 napisał(a)
Metamorfoza to może za duże słowo, bo to zaledwie położenie kafelek, zamiast pustej pomalowanej ściany, ale wiele zmieniło Bardzo dziękuję

Aga, a u Ciebie tak pięknie, co Ty chcesz kochana tam zmieniać?

...malowanie i chcę zamontować kozę...na kominek się nie zdecydowałam czasie budowy bo ten który mi się podobał był poza zasięgiem finansowym...teraz myślę o duńskiej albo norweskiej kozie... no i schody mam do wymiany...oświetlenie...dużo tego...
ewakatowice 12:47, 20 sty 2014

mój syn to jedyna latorość, która tak pięknie rośnie hi hi hi
Enya73 12:52, 20 sty 2014

baraga1904 napisał(a)

...malowanie i chcę zamontować kozę...na kominek się nie zdecydowałam czasie budowy bo ten który mi się podobał był poza zasięgiem finansowym...teraz myślę o duńskiej albo norweskiej kozie... no i schody mam do wymiany...oświetlenie...dużo tego...

To kozy możemy kupić dwie, bo ja też muszę na górę do jednego z pokoi dokupić albo kozę albo zrobić kominek Zimno tam, kaloryfer niewydolny na taką przestrzeń.
Zaraz mi się przypomniały nasze duńskie wakacje, w domku wakacyjnym też stała koza Taka

baraga1904 12:55, 20 sty 2014

...fajna...właśnie potrzebuję małej na nóżce i nie masywnej...duńskie i norweskie są podobno najlepsze ale drogi ze względu na przelicznik z obcej waluty..
Enya73 13:10, 20 sty 2014

ewakatowice napisał(a)
mój syn to jedyna latorość, która tak pięknie rośnie hi hi hi

Z Ogrodowiskiem niejedno Ci pięknie wyrośnie

Wysłałam Ci na priv linka, żebyś sobie podpis do wątku zrobiła