Kasiu skoro jest czas na radośc ,na usmiech ,na miłe chwile to i pobiadolić tez można Tak dawno u ciebie nie byłam ale przypominam o swoim istnieniu hi,hi Dzisiaj w pracy skradłam ci huśtawkę tę na pierwszym zdjęciu mam nadzieję ze nie masz mi za złe bo ja sobie ją wydrukowałam i zapragnęłam ją mieć także u siebie .O mamusiu jak ona mi sie podoba Obsadzę ją różami i Clematisami lecz nie Rubensem On pójdzie w inne miejsce jest chyba zbyt duży i zbyt mocny po czasie ,zakryje ją całą.Dodam tylko ze zrobie ją sama zamówię tylko z wymiarowane drewno w tartaku Resztę zrobię sama Podoba ci się mój pomysł?
Kasiu skoro jest czas na radośc ,na usmiech ,na miłe chwile to i pobiadolić tez można Tak dawno u ciebie nie byłam ale przypominam o swoim istnieniu hi,hi Dzisiaj w pracy skradłam ci huśtawkę tę na pierwszym zdjęciu mam nadzieję ze nie masz mi za złe bo ja sobie ją wydrukowałam i zapragnęłam ją mieć także u siebie .O mamusiu jak ona mi sie podoba Obsadzę ją różami i Clematisami lecz nie Rubensem On pójdzie w inne miejsce jest chyba zbyt duży i zbyt mocny po czasie ,zakryje ją całą.Dodam tylko ze zrobie ją sama zamówię tylko z wymiarowane drewno w tartaku Resztę zrobię sama Podoba ci się mój pomysł?
Witaj Dajanko Cieszę się, że do mnie zajrzałaś Oby jak najczęśćiej tak miłe wizyty
Co do huśtawki, to oczywiście, że się nie gniewam, jak się tylko podoba to brać i robić My swoją też pewno sami zrobimy i tak jak ty, materiał z tartaku a reszta to już praca własna ja chyba wybiorę ten 2 projekt bo ja chcę żeby właśnie Rubens mi ją prawie całą osłonił!
Trzymam kciuki za Twoją ławeczkę, bo pomysł mi się bardzo podoba i jestem ciekawa, jak Ci wyjdzie
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia :*
a u nas dziś ostro przymroziło, było -16 stopni! u kolegi na wiosce nawet -18! a wieczorem jak się kładliśmy spać było tylko -5
za to gorąco pozdrawiam wszystkich odwiedzających i komentujących :*
Witaj Kasiu co ja słyszę laptok ci padł? ja miałam tak z kompem i też dużo straciłam ale dawałam foty na innych ...i fajnie się zciąga i trochę odzyskałam powodzenia
a wiesz, że wczoraj właśnie u kogoś (nie wiem czy nie u Nikity) widziała, że zaczął pisać w styczniu tego roku i pomyślałam, że ja jakoś na O. też w styczniu zaczynałam się udzielać od stycznia
faktycznie dołączyłam 22.01, a swój wątek mam od 28.01 to chyba uczczę to w ten weekend
pozdrawiam :*