Mozesz odebrać osobiści, tylko musisz to uzgodnić mailowo lub telefonicznie
Ogniki sa tak trudno dostepne? Mam jednego kupionego w 2011 roku więc nie wiem.
Nawet gdyby zamówienie było zgodne to i tak masz prawo bezkosztowo zrezygnować z zakupu. Takie jestbprawo dot. Zakupów internetowych i ma nas chronić prezd nieuczciwymi sorzedawacami, ktore umieszczają nieprawidłowe opisy i zdjęcia wystawionych produktów.
Ale swoja droga Heidi wg mnie ładniejsza od Old Port Poczekaj z decyzja dzisiaj u mnie rozwinie kwiat Old port , to taka żarówa
Heidi u mńie nie chorowała, to Tantau a te róze są zdecydowanei zdrowsze od Austinek
Wreszcie masz wizję ogrodu i to widac. Jesli dasz roslinom sie ukorzenic i nie bedziesz znów dzielic i orzesadzać to do końca sezonu będzie juz obficie u Ciebie
Frans Fontaine z załozenia jest drzewem bez jednego przewodnika , raczej ma wiele pędów przewodników. Na razie bym nie wycinała niczego na dole, zawsze mozna to zrobić, niech podrosnie z jeden sezon i wtedy w lutym przytniesz gdy będzie w stanie bezlistnym. Wówczas najlepiej formować, korygować koronę
Frans Fontaine jest drzewem kolumnowym, waskim wg mnie jedna z niewielu odmian, ktore wymagaja korygowania.
Pytanie czy chcesz kstałtowac dzewo o geoemtrycznej bryle (topiar) czy raczej ma rosnąc sowobodnie. Ale na razie to młode niskie egezmplarze, jesli nie maja być zywopłotem , to puść je przez ten seozn niech swobodnie rosna i dobrze sie ukorzenia
Ja byłam noga aż trzy lata temu trafiłam na watki rózane na innych forum. I przepadłaś Przed tym czasem miałam fairy, bonica i inne bezobsługowe i zwykle NN. Nie inetereowałam mnei jaka to roza byleby była ładna. A teraz sama sie dziwie, ze nauczyłam sie tyle nazw, kolorow, firm a jeszcze tyle odmina przede mną
Napisz jaki rozmiar i kolor szukasz posypią się zewsząd propozycje. Moze do białych hortensji baldoróżowe roze?
Nie posiadam, ale Gusiarz ma , ta róza jest piękna
To kohinor lub confidor działa na wszystko ssące i gryzące. Mozna spróbować czy ogrodnicy niszczylistka smakują potem takie liście? Wg mnie przeniesie sie w inne miejsce nie pryskane