Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

ren133 23:52, 01 cze 2016

lindsay80 napisał(a)

a to znaczy, że Cię jeszcze zaskoczę, bo mam na ten moment 16 szt. w tym kolekcję 8 Artemisek między Umbrami, a przy tarasie Giardinę sztuk 4 i Eden Rose też sztuk 4.
A jutro powinna dojść paczuszka z kolejną 10-tką, tym razem poszłam w purpury głównie.

A gdzie Ty te wszystkie róże upchniesz?
frezja 23:55, 01 cze 2016

lindsay80 napisał(a)

Mają przyczepione metki z nazwami

Raczej zwykła pomyłka..ciekawe, czy staną na wysokości zadania. Jakoś coraz więcej pomyłek, albo my jesteśmy bardziej świadomi.
Drzewko tez mi dosłali.
ren133 23:55, 01 cze 2016

Edytka
a może na tej rabacie frontowej powinnam jakąś roże dosadzić? Tylko jaką żeby sie zgrała kolorystycznie z żurawką marmalade? Wcześniej odrzucałam tą opcję bo mam tam żwirek ale widze, że Ty tez w żwirku masz ulokowane swoje
inag 23:57, 01 cze 2016

lindsay80 napisał(a)
Zostawiam pachnącego jaśminowca i ostróżkę i lecę w ogród, tzn w chwasty

Nie jeden by wiele oddał za takie chwasty
A czosnek rzeczywiście bardzo ciekawy. Nie widziałam jeszcze takiego.
lindsay80 00:31, 02 cze 2016

ren133 napisał(a)

A gdzie Ty te wszystkie róże upchniesz?

W tych wszystkich dziuplach , których jeszcze nie pokazuje
lindsay80 00:34, 02 cze 2016

frezja napisał(a)

Raczej zwykła pomyłka..ciekawe, czy staną na wysokości zadania. Jakoś coraz więcej pomyłek, albo my jesteśmy bardziej świadomi.
Drzewko tez mi dosłali.

Zobaczymy, tylko, że ta Old Port już wyprzedana, pewnie zostawię te Heidi i tak to się skończy.
lindsay80 00:39, 02 cze 2016

ren133 napisał(a)
Edytka
a może na tej rabacie frontowej powinnam jakąś roże dosadzić? Tylko jaką żeby sie zgrała kolorystycznie z żurawką marmalade? Wcześniej odrzucałam tą opcję bo mam tam żwirek ale widze, że Ty tez w żwirku masz ulokowane swoje

O odmianę musisz pytać mądrzejszych, bo ja cienias jestem, poza tym ja skupiam się na białych i odmianach w odcieniach różu, a do tej żurawki to może coś brzoskwiniowego? I chyba masz tam półcień, tak?
lindsay80 00:44, 02 cze 2016

inag napisał(a)

Nie jeden by wiele oddał za takie chwasty
A czosnek rzeczywiście bardzo ciekawy. Nie widziałam jeszcze takiego.

Czosnek fajny, tylko się trochę kłania zamiast stać na baczność, może jeszcze się naprostuje.

Oglądałaś swoje różyczki? U mnie Artemis dopadły mszyce, ściagalam ręcznie, wieczorem planowałam oprysk, ale się rozpadalo.
Madzenka 06:47, 02 cze 2016

Nawet gdyby zamówienie było zgodne to i tak masz prawo bezkosztowo zrezygnować z zakupu. Takie jestbprawo dot. Zakupów internetowych i ma nas chronić prezd nieuczciwymi sorzedawacami, ktore umieszczają nieprawidłowe opisy i zdjęcia wystawionych produktów.

Ale swoja droga Heidi wg mnie ładniejsza od Old Port Poczekaj z decyzja dzisiaj u mnie rozwinie kwiat Old port , to taka żarówa
Heidi u mńie nie chorowała, to Tantau a te róze są zdecydowanei zdrowsze od Austinek
07:20, 02 cze 2016
jak ci nie pasuje to odeślij....mozesz tylko te dwie hedi odesłać i nich przyśla zgodne .

masz do tego prawo 14dni. ja w zeszłym roku odesłałam jarzmianki bo mnie nie satysfakcjonowała wielkość dwóch sadzonek ?(odesłałam wszystkie bo sie wk..)....ale przeszłam wojne która wygrałam o zwrot kosztów przesyłki w obie strony....ale to juz nie jest takie łatwe....za duzo nerwów mnie to kosztowało.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies