Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Cioci cz. 3

Ogród Cioci cz. 3

anna_g 21:19, 01 cze 2016

Ewa777 napisał(a)

To zdjęcie jest też wizytówką Gosi ogrodu

Gosiu, mam zapytanie co do trawek - nie wiem jakie to są te które masz pod trzmielinami - te przycięte... ale powiedz czy one odbijają Ci, ruszają? rosną? bo tak wyglądają moje Bronze Form - i mam wrażenie że one "kaput" - nie wiem czy czekać że się pozbierają czy wyciepać i dać coś nowego ???
Pozdrawiam
malgorzata_s... 21:23, 01 cze 2016

Aniu ją je dzieliłam i jakoś tak zdechły trochę. Widzę jednak że puszczają więc czekam.Bronze form mi zgniły.
Kasik 21:41, 01 cze 2016

Fotki ładne, bo ogródek wdzięczny do fotografowania. Te buksy pod oknami super się napuszyły. I takie zieloniutkie.
Wyciszenia i spokoju troszkę posyłam Odpocznij jak pada, bo po deszczach roboty moc.

U mnie nie ma jak trawy skosić, leje dzisiaj okrutnie, na przemian ze słońcem. Już słyszę jak chwaściory się ze mnie śmieją.
malgorzata_s... 21:55, 01 cze 2016

Kasiu u mnie leje co dzień i dzisiaj też cały dzień z przerwami. Chwaściory śmieją się z nas obu
Pola 22:09, 01 cze 2016

Gosi to dobrze że po burzy strat nie ma, bo w Łodygowicach masakra, straty ogromne.....moje kuzynka ma nawet daszek nad gankiem do wymiany... Macham kochana....czytam że remont znów uskuteczniasz sił Ci życzę.....
Madzenka 22:22, 01 cze 2016

Gosiu masz zdrowie na wizyty
Kapibara 22:47, 01 cze 2016

Gosiu czy Ty nie podebrałaś trochę ziemi sąsiadom? Gdzie Ty to wszystko upychasz, że wcale nie wygląda na upchnięte? Pięknie i zielono u Ciebie a tę rabatę pod ścianą bardzo lubię , udała Ci się idealnie.

Żebys zobaczyła w jakiej ja wdzięcznej pozie plewiłam moje chwaściory, to byś padła na trawniczek ze śmiechu Dorze, że za siatką mam pole....

Przez fotki Ewy nasz przyszłoroczny wiosenny urlop zaplanowałam w górach

pozdrawiam, u mnie też leje
malgorzata_s... 10:19, 02 cze 2016

Pola napisał(a)
Gosi to dobrze że po burzy strat nie ma, bo w Łodygowicach masakra, straty ogromne.....moje kuzynka ma nawet daszek nad gankiem do wymiany... Macham kochana....czytam że remont znów uskuteczniasz sił Ci życzę.....

Drzwi mam żalejone folią do drugiej części i staram się tam zaglądać kiedy muszę
malgorzata_s... 10:29, 02 cze 2016

Madzenka napisał(a)
Gosiu masz zdrowie na wizyty

Marzenko taki charakter mamZ siłami to niewiele ma wspólnego
malgorzata_s... 10:32, 02 cze 2016

Kapibara napisał(a)
Gosiu czy Ty nie podebrałaś trochę ziemi sąsiadom? Gdzie Ty to wszystko upychasz, że wcale nie wygląda na upchnięte? Pięknie i zielono u Ciebie a tę rabatę pod ścianą bardzo lubię , udała Ci się idealnie.

Żebys zobaczyła w jakiej ja wdzięcznej pozie plewiłam moje chwaściory, to byś padła na trawniczek ze śmiechu Dorze, że za siatką mam pole....

Przez fotki Ewy nasz przyszłoroczny wiosenny urlop zaplanowałam w górach

pozdrawiam, u mnie też leje

Wszystkie plewimy w dziwnych pozach i dobrze że nikt nas z aparatem nie śledzi bo byłyby śmieszne fotki
Urlop w górach? Gdzie dokładnie bo mam nadzieję że gdzieś blisko i się spotkamy?