Co racja to racja tego dnia jest już zbyt mało a jak jest go sporo to człowiek siedzi w pracy i akurat jest wtedy piekna pogoda co ja bym dał być jeszcze np w technikuma na pocieszenie zapodam piękne wiosenne bratkowe kilimanjaro
znalazlaś swoją dedykację nawet bez awiza mi przemarzł ale odbił jak widać jednak najlepiej radzi sobie przy słupkach - ale się tym nie przejmuję bo rośnie żywopłot z choiny więc i tak zmiana będzie,
Po około 40 latach będzie wyglądał tak. W tym ogrodzie rosną dwa świerki kłujące
Od dołu nic nie jest ładne a suche i sypie się w talerze na stołem pod nim
Ażeby się nie sypało na potęgę w talerze i na kostkę wiszą żagle a w nich tona suchych igieł. To zdjęcia akurat od mojej sąsiadki gdzie słucham dlaczego go nie znosi.
Wiele osób właśnie ma tak samo i nie bardzo wiadomo dlaczego - dawałam nawóz i podsypałam kwaśną ziemią i nic,
a te marcinki w donicy sa skarlone ale Pani powiedziała ze one wyższe są oczywiście nazwy nikt nie znał - teraz jest w ofercie sporo takich dawniej nie było
ochhh jak ja się kocham ostatnio w tych kwiatkach ..Tessko kochana jesteś za tę fotkę ...a w jakim podłożu tak pięknie kwitnie .,bo ja wsadziłam bez specjalnego przygotowania do gliny ..ale chyba poprawię póki czas i dodam kompostu