Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

lojalna_ 19:06, 05 lis 2014

Piekna
gierczusia 19:18, 05 lis 2014

lojalna_ napisał(a)
Co wejde na ogród to Elcia juz slad zostawiła i tak cie gonie ... Nie dogoniłam to Cie tutaj dopadne a Ty o rózasz czytasz nie bede przeszkadzac wreszcie cos pozytecznego robisz , nie jakies gacie i tamte sprawy ....

Buziolki

.. Widzę slę my sie dziś ganiamy ... Noo i w końcu mnie zlapałaś .. Róży jeszcze nie tknęłam.. Bo ten czas nie jest z gumy niestety ....zawzięłam się okropaśnie ,źe wreszcie kupie okap..bo jak parę razy ostanio smażyłam rybkę , kotlety itp to mnie ślag trafiał .. Na skutek zaczadzenia ...Wiec sie zaparłam ,że okap ma być .. Od 4 lat mam w tamtym miejscu....kabel .. Dość już tego i jak tu myśleć o różach ??
Ps.książka sero świetna i te piękne fotki
Ewa777 20:43, 05 lis 2014

Jak pisałaś o tej książce, to przeszukałam internet i we wszystkich księgarniach niedostępna
Ale o antykwariatach nie pomyślałam... Poczytaj i daj znać, czy warto prowadzić dalsze poszukiwania
Loosiuu 21:01, 05 lis 2014

Ojojoj jak mnie tu dawno nie było! A tyle doczytałem....i o czym...
Fajny ten schemat z niedoborami! już zapisane gdzieś w czeluści innych plików
Loosiuu 21:02, 05 lis 2014

Ela kiedy zakładasz plantację RH? Sprcjalizacji trochę było...
Ewa777 21:53, 05 lis 2014

gierczusia napisał(a)
Zaraz Wam poodpisuję ... Bo teraz tak się cieszę ,że ja nie mogę ..ostatnio doczytałam , że Szefowa ma jakaś książkę o rodkach i jest tam opisane cięcie i inksze tam....noo wiecie .. Mam już jedną książkę Czekalskiego , ale ona ma zdjęcia takiej jakości ( bo stara jest serio ) że przegląd odmian to jakaś porażka ...Zaczęłam szukać ,ale w sprzedaży w księgarniach już nie znalazłam ... Ale w antykwariacie była .. Kupiłam , pisało : w dobrym stanie .. Cały tydzień się trzęsłam czy padlina nie przyjdzie ,bo kiedyś jak chciałam zamówić synowi stara książkę z historii ( są juz wycofane ) to mi jeden sprzedawca napisał : w stanie dobrym..noo dobra jest trochę wyciętych !!!!! obrazków ale przecież komu to przeszkadza ????.. I teraz znów się martwiłam ,czy mi z wyciętymi ilustracjami nie przyjdzie .. Ale dotarła piękna.... Jak nówka.. Zobaczcie 15 zeta jak tu sie nie cieszyć ??

Ela, znalazłam książkę Już kupiłam Czekam na przesyłkę Będziemy czytać razem
Kindzia 11:51, 06 lis 2014

"Jesteś lekiem na całe zło..." Gierczuś

Za wcześnie na kopczykowanie róż!!! Jak tak dalej będzie z pogodą, to nie będziemy wcale kopczykować w tym roku.

Zamieszania mi narobiłaś z tym "ślabanem"...dziewczyny myślały, że w Pszczynie szlaban stawiam
gierczusia 14:48, 06 lis 2014

Witajcie ... Już czwartek i wielkimi krokami zbliża się długi weekend

A co się dzieje w mikro ogrodzie ??
Rozplenica.... Dalej na wolności ... Coś mi tam szeptała ,źe kokardy by kciała , ale kazałam jeszcze jej poczekać

No i mój niedawny nabytek .. Klon crimson sentry .. Był piękny bordowy a teraz..ma kolor intensywnej miedzi ..pomarańczu .. Cudo po prostu sami zobaczcie

Noo i goście ..goście .. To stado sikorek jest już stałymi bywalcami

Buziaki dla Was .. I oby do piątku

aage 14:48, 06 lis 2014

Eluniu płonące zdjęcia
Ewa777 17:13, 06 lis 2014

Śliczny ten klon Duży rośnie?