Ten wilczomlecz nadaje się na towarzystwo dla innych bylin o mocnych kolorach, podobnie działa zielony przywrotnik ostroklapowy, bo jest taki neutralny.
Miałem inne miejsca na te stozki ale przyłoze je tam zrobie zdjecia i zdecydujemy i przymieze tam gdzie planowałem i zrobie zdjecia i zobaczymy jak bedzie wygladały i sie zdecyduje powiem szczeze ze mam pałera a te kule dobrze bedawyladały w tych miejscach
Rewelacja, jednakowe trzmieliny i kanciki też rewelacja, i wyjęcie falistych taśm też
Dziekuje robie co moge a jak myślisz o roztawieniu roslin bardziej bedzie widać jak juz skończe cały czas coś modyfikuje czy klona moge teraz przesadzić i inne rosliny czy czekać do jesieni chce przecadzić paprocie tylko nie wiem co posadzić ta zamiast nich
Rewelacja, jednakowe trzmieliny i kanciki też rewelacja, i wyjęcie falistych taśm też
Po prawej, gdzie złote kule można powciskać włosiaste trawki a właściwie turzyce (Carex) albo Stipa tenuissima. Jeśli posadzisz kilka sztuk, to wszystkie jednakowe muszą być