Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród zmyślony

Ogród zmyślony

agniecha973 22:44, 04 sie 2012

Podoba mi się u Ciebie bardzo.
gosik 22:48, 04 sie 2012

Moje klimaty.
myszorek 12:17, 05 sie 2012

dziękuję bardzo, w ten upał, kiedy można jedynie leżeć plackiem i czekać na wieczór, chociaż oglądanie zdjęć daje trochę radości i nic to, że nóżki przebierają do roboty ziemnej, trzeba skupiać się na przetrwaniu
no to jeszcze parę zdjęć
tu pod scianą mają być same hortensje, ale ciągle w towarzystwie. Te dokupione w tym roku jeszcze nie kwitną

szałwia zacznie za chwile drugi pokaz

trochę patyków brzozowych
myszorek 12:23, 05 sie 2012

Georgia, sweet Georgia

bardzo żywotna żurawka, do tego wciąż w rozkwicie

stipa ma kłosy, ale to jeszcze nie jej czas na prawdziwy spektakl, szkoda

dollarki i limki na jednej ścianie. Ciągle nie mogę zdobyć śliwek wiśniowych, a prosi się tam o mocne bordo

trochę frontu- mój zabiedzony zeszłoroczny bukszpan nie jest może najpiękniejszy, ale sporo braków już odrobił. Będzie cięty w "klin"
myszorek 12:26, 05 sie 2012

dobrze, że jest dzisiaj trochę wiatru- patyki sie kolibocą. Nie mogę się doczekać kiedy pnie brzóz będą takie mocno białe i wyraźnie widoczne.

Madzenka 12:38, 05 sie 2012

Myszorku jakże ja mogłam zagubić ten polski sky garden!!! Jak długo mnie u Ciebie nie było a metamorfoza ogrodu niesamowita!!! gratuluję efekt powalający!!! Płot wspaniały, leżaki mnie zachwycily, będę googlać takie
Widzę u Ciebie rośliny które kocham a nie wszyscy je cenia: brzozy (mniam) , budleje (mniam)!!! Bo na widok horti i lawendy wszyscy się ślinimy o bukszpanach i trawach nie mówię bo w tym przypadku już mi zaczyna śliny brakować

Pokazuj ogród w różnych ujęciach i z różnych stron , plizzzz
Gardenarium 15:45, 05 sie 2012

Baaardzo miło się ogląda, aż nie wiem co

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 15:50, 05 sie 2012

myszorek napisał(a)

To wygląda jak w zachodnim ekskluzywnym katalogu mebli Powiem Ci, że nie pożałujesz tych leżaków,zwłaszcza tekowych, ja się przekonałam że są bardziej niezbędne niż stół i krzesła. Miło poleżeć w ogrodzie, porozkoszować się odgłosami przyrody po ciężkim dniu.

Instagram Ogrodowiska
anna_studio 16:06, 05 sie 2012

myszorek napisał(a)

na koniec jeszcze raz wczorajsza robota

Witaj Madziu, wczoraj o Tobie myślałam.....muszę zajrzeć do Myszorka...., co tam słychać....wczoraj nie zdążyłam...
A tu taka niespodzianka!!! PIĘKNIE się ogród prezentuje...dech zapiera....
Kibicuję Ci od początku..
A pomysł na chodnik i podjazd...to strzal w dziesiątkę...śledziłam przemianę
Pozdrawiam i dziękuję za wizytę u mnie...
myszorek 16:37, 05 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)
Myszorku jakże ja mogłam zagubić ten polski sky garden!!! Jak długo mnie u Ciebie nie było a metamorfoza ogrodu niesamowita!!! gratuluję efekt powalający!!! Płot wspaniały, leżaki mnie zachwycily, będę googlać takie
Widzę u Ciebie rośliny które kocham a nie wszyscy je cenia: brzozy (mniam) , budleje (mniam)!!! Bo na widok horti i lawendy wszyscy się ślinimy o bukszpanach i trawach nie mówię bo w tym przypadku już mi zaczyna śliny brakować

Pokazuj ogród w różnych ujęciach i z różnych stron , plizzzz

Marzenka, oj nie słodź tak strasznie, bom cała w pąsach.
Sky Garden to mój ciągle najulubieńszy projekt, o niebo odbiegający wizją od wszystkich pozostałych wystawowych ogrodów jakie kiedykolwiek widziałam, no więc z pewnością będę go chciała trochę przemycać do siebie, zwłaszcza, że widzę, że Danusia przy projektowaniu mojego poletka też szła trochę w tym kierunku. Ten cały miks w połączeniu z możliwościami da mam nadzieję przyjemny dla oka efekt za 2-3-4 lata