Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 11:07, 16 wrz 2014

Do góry
Zdjęcia dla ludzi o mocnych nerwach Jak się komuś będą horrory z chwastami w roli głownej śnić, to nie biorę tego na siebie. Nie pokażę tych najgorszych i tak

Zaczniemy ładnie

Kosolkowa Pasja 10:57, 16 wrz 2014

Do góry
kosolka napisał(a)
Misiaki

I moje ulubione na koniec:

Ola prosze o identyfikację
Ogródek Anity 10:54, 16 wrz 2014

Do góry
Te Limki sadziłam wiosną , ale miały po kilka ładnych gałązek....

Tamta 4 letnia miała 3-4 jak sadziłam
Kondziowy ogrod cz II 10:46, 16 wrz 2014

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
Konradzie, Anitko, dzięki
nie ma za co

A to moja

Rośnie na razie sama w tym miejscu a bede kupował jeszcze dwie i zobaczymy moze dokupie krojenie

Moje spełnione marzenie Małgocha 1960 10:34, 16 wrz 2014

Do góry
Aniu,nie masz pojęcia jakie jest moje ogromne marzenie,żeby ktoś kupił działkę obok i wykarczował te brzozy.Doceniam ich urok tylko wczesną wiosna,potem samo utrapienie z wiecznym syfem.Wiem,ze narażam się wielu osobom tym stwierdzeniem,ale jak zwykle trzeba cos przeżyc,zeby wiedzieć o czym mówię.
Aniu, grzybów było tyle,ze dodałam jaja,cebulę i była kolacja,ale nagadałysmy się z Bozenką tyle,ze starczy nam do wiosny.
Elu,dragony mam pierwszy rok,będę próbowała przechować,ale nie wiem jeszcze jak.

Mój nowy nabytek wiąz holenderski wredei.

Kondziowy ogrod cz II 10:30, 16 wrz 2014

Do góry
Mam novalis i jest piękna! Lubie ją za piękny, niespotykany, lawendowy kolor!
Dla ciebie moja
W cieniu

I w słońcu

Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 10:28, 16 wrz 2014

Do góry
Zaczynam się Was bać
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:25, 16 wrz 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Hortensje Silver Dollar

No Sebuś Twoje Silverki jakieś takie dorodniejsze są od moich.Może dlatego że ja mam je pierwszy rok i to w donicach .Ale wysadzę je do gruntu i w przyszłym roku dościgną Twoje dolarki
ps. zgapiłam od Ciebie i też runiankę mam pod obwódką bukszpanową doradzałam się i doradzałam także Ciebie - miała być tojeść ale runianka z bukszpanowych więc jakoś tak mi bardziej pasowała .chyba się nie gniewasz że zgapiłam
Pozdrawiam słonecznie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:16, 16 wrz 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Mama pytanie o paprykę, Aga chyba miała tę ciemną odmiane: Papryka słodka granatowa Purple Beauty
chodzi mi o to czy to normalne że jej owoce są takie małe?wszytskie krzaki z nia takie małe owoce mają u mnie
o co tu chodzi?

ps. ta czerwona to Ożarowska

Moje dośw. są takie: Ożarowska zawsze wielkością "dopisuje". Widzę, ze Twoja w plamki jest. Dwa lata temu tez mi się Ożarowska tak pochorowała. Miała za gęsto chyba bo wybujała jak szalona i owoce zaczęły dostawać plamek i gnić. A purpurowa miała u mnie w tamtym roku owoce średniej wielkości, nie duże ale i nie małe. Tyle wiem. Dlaczego? Nie mam pojęcia. Może tylko przy ożarowskiej tak wyglądają? Jak weźmiesz w dłoń to jakie są? Jak jabłko średnie?
Co się stało kwiatom ... 10:11, 16 wrz 2014

Do góry
asiach napisał(a)
Mirella gratulacje 200 do zobaczenia na szlaku u podnóża Tatr

A fotka to już inna bajka

Inna bajka, ale jakże piękna, dziękuję

Piaskownia na zakręcie 09:47, 16 wrz 2014

Do góry
Dziewczynki moje kochane bardzo dziękuję za odwiedziny. U mnie totalny brak czasu. W pracy dużo pracy , obowiązki domowe i mało czasu zostaje na działkę. Na szczęście młodsza córka nie tylko z taczka biega, ale dużo pomaga mi w domu. Posadziłam trochę cebulek i liliowce, a teraz sadze poziomki i truskawki.

Na szczęście mam dzielnych pomocników. Córki zakończyły studia to chętnie pomagają zagospodarowywać działkę. Wnuczek też nie jest gorszy i chętnie pomaga cioci

Coś się dzieje, ale jest jeszcze ogrom pracy

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:46, 16 wrz 2014

Do góry
Mama pytanie o paprykę, Aga chyba miała tę ciemną odmiane: Papryka słodka granatowa Purple Beauty
chodzi mi o to czy to normalne że jej owoce są takie małe?wszytskie krzaki z nia takie małe owoce mają u mnie
o co tu chodzi?

ps. ta czerwona to Ożarowska
Ogródek Iwony 09:44, 16 wrz 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Joasiu, dziękuję.
Ta zieleń jest wyjątkowa, na nowej ziemi. Pokażę ci różnicę. Nowa trawka na nowej ziemi i stara trawka na starej ziemi.

Szok - różnica w trawce!!!
Co się stało kwiatom ... 09:36, 16 wrz 2014

Do góry
Mirella gratulacje 200 do zobaczenia na szlaku u podnóża Tatr

A fotka to już inna bajka
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:26, 16 wrz 2014

Do góry
malkul napisał(a)

O ludzie!

Leżaczek zajmuję tu do grudnia.
Zachody słońca z winkiem u Malkul…..
Jurajski Ogród 09:15, 16 wrz 2014

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
nieoczekiwana koedukacja...
(proszę, przyjrzyjcie się dobrze tej fotce, tytuł podpowiada..)

fajne ujęcie
uszko wyrosło między łapkami
Co się stało kwiatom ... 09:13, 16 wrz 2014

Do góry
Napia napisał(a)

Mirello, piękne róże, jakby delikatnie skulone i nieśmiałe
Góry czarują, ale ja się troszkę opieram, może to dlatego, że mieszkam zbyt daleko i na ogół wybieram zdecydowanie szlaki spacerowe Ja za to jestem uzależniona od książek, lubię ich zapach, fakturę, mądrą treść, ale od kiedy trafiłam na O. mam kolejną pasję Próbuję stworzyć ogród, który będzie troszkę podobny do mnie i chociaż nie mam zbyt dużej wiedzy na temat roślin, uczę się cały czas, podglądam, słucham życzliwych rad i inspiruję się pomysłami innych

Uważam że dzień bez książki to dzień stracony, uwielbiam czytać, a zapach książek dla mnie jest bezcenny.
Mój ogród czasami jest konsekwentny, częściej chaotyczny ale romantyczny i kolorowy i może nie ogrodowiskowy ale mój, czerpię z forum pełnymi garściami, uczę się, odwiedzam ogrody.
Powodzenia w realizacjach ogrodowych.

Moja bajka 08:58, 16 wrz 2014

Do góry
BASIA8 napisał(a)

Kasieńko piękne masz te rabatki - trawki wyglądają rewelacyjnie - jest ślicznie Buziaczki zostawiam dla całej Rodzinki w szczególności dla Małej Księżniczki

Dzięki Basieńko . Tak się zafiksowałam teraz z trawami, że wszędzie bym je upychała .Też pozdrawiam Muminki, Tego maleńkiego w szczególności
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 08:56, 16 wrz 2014

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
okrywowa The fairy wreszcie pokazała co potrafi ...

Pięknie spakowałaś to fairy-cudne widoczki.
Ogrodnik Mimo Woli cd 08:50, 16 wrz 2014

Do góry
Kasiek - zimą jest kolorowo inaczej.. bo biały też kolor

Juzia - ja jak wygram w totka to kupię auto co nie będzie sie psuło tak często (czytaj młodsze) i .. będzie czym jeździć na spotkania

Motylek Beata - może jednak sie zmobilizujesz.. mogłabym podskoczyć do Ciebie do Rz i podrzucić, ale akurat jutro nie mogę sie ruszyć nigdzie.

Haniu - wczasujesz sie co roku na południu Polski.. nic tylko rodzinkę sprowadzić do Rz... jakiś sposób znajdziesz by ich odpowiedni nakierować

Bogdzia - piękne fotki robisz i się przyłożyłaś do tematu, tylko nasze rajdanie i śmiechy chichy wypłoszyły wszystkie ptaki w okolicy , no prawie wszystkie bo kilka sie zostało A ja zaraz gonię zawieźć rumaka do jeźdźca Kazek co popatrz na niebieskiego konia to sie śmieje... a najbardziej podobają mu sie jego oczy.. tak mądrze i wnikliwie patrzy Zdam relację po południu

Agania - każdy spotyka sie gdzie może i z kim może ... tylko u mnie zawsze z tej okazji jest dużo szumu Nie mam ani więcej ani mniej spotkań podejrzewam niż inni.. czyli Ci co chcą sie spotykać i mogą..

Sebek - kiedyś prywatnie Ci opowiem.. łódzkie dziewczyny jajcary są, że hej.. ze wszystkiego były śmiechy..

Najbardziej szczęśliwy z powodu spotkania był pies.. miał stado do pilnowania, każda psiara to wymiziany był staruszek, a że głuchy to dotyk zastępuje mu teraz słuch... i chyba pies najbardziej tęsknił za towarzystwem.. a tak pilnuje mi bukszpanów... kładzie się na nie lub wykopuje, niektóre mam już po kilka razy wykopane.. i jak mi maja one rosnąć ???
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies