Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co z tym ogródeczkiem począć

Co z tym ogródeczkiem począć

bleebla 21:36, 29 paź 2014

Macham
wiunia 23:00, 29 paź 2014

Pozdrawim jesiennym słoneczkiem!
kasia_w 12:12, 30 paź 2014

Ewa, dzięki za odwiedzimy, ja tez się witam i na szybko przeglądam twój wątek

jest pięknie w tym zakątku twoim nic bym nie zmieniała...Wiesz kiedyś przyszła mi taka myśl, że na ogrodowisku wszyscy sadzą tak/to samo i mało twórcze to może jest ( uwaga...tutaj szykuje się na baty od was). Minęło kilka dni, wywaliłam u siebie stare krzoki za ogrodzenie, posadziłam limelight plus trawy carexy...i stwierdziłam że to jest po prostu piękne Choćbym nie wiem co robiła, nie wymyślę piękniejszego zestawienia.
A u Ciebie miód, tak trzymaj - ile krzaków hortensji pod płotkiem drewnianym wsadziłaś?
kasia_w 12:22, 30 paź 2014

[

Jak zwracałam się do was z prośbą o pomoc sama nie wiedziałam co chcę ,potem zamarzył mi się zawijasek z bukszpanu,ale teraz kocham hortensje i chyba to chcę tam mieć.
Myślałam żeby posadzić trzy hortensje pod płotem będą się pięknie i w całej okazałości prezentować, ale co wtedy dalej czy posadzić bukszpan wzdłuż ściany domu a na przeciwko np . różaneczniki i cały ten kawałek podsypać korą bo trawa tam nie rośnie

No nie Ewka, kobieto dokonałaś cudu. Idę wstecz twoim wątkiem i oczom nie wierzę Masz się czym cieszyć!
ewa004 20:29, 30 paź 2014

Wiuniu słoneczko jesienne mamy przecudowne ,ogólnie nas aura jakoś rozpieszcza ...czyŻby cisza przed burzą ...tzn zimą
Przyjeżdżasz na Świeto do domciu ?

Kasiu skąd Ty ta fotkę wykopałaś ?
U mnie tak było ?????????

Kasiu masz racje że ogrodowiskowy zestaw roślin jest niezawodny.
I niby wszędzie to samo ,a jednak inaczej ,nie ma dwóch takich samych rabat pomimo że rośliny te same .
Wiesz mi to nie przeszkadza ,uważam że piękne więc sadzę i chce na to patrzeć.

Pod płotem posadziłam trzy horki
kasia_w 10:14, 31 paź 2014

Ewa- a było tak było, jak się poczyta grzecznie od początku...powinnaś koniecznie zrobić zestawienie tych dwóch zdjęć, "przed i po". Congratulations
Milka 12:17, 31 paź 2014

ewa004 napisał(a)
No i żebyście nie zapomniały jak Kopciuszkowa wygląda , to dzisiaj wygląda tak

Pięknie Limka z rozchodnikiem wygląda .
Myślę że na drugi rok rozchodnik będzie bardziej okazały to będzie jeszcze ładniej

Rzeczywiście świetnie, zmiany, popatrzyłam na fotkę, co Kasia zacytowała
..myślałam, ze grajek z bólu wyleczył, a tu nici, specjalsta nawet stary, a musi być
ewa004 19:20, 31 paź 2014

Kasiu już takie zestawienie gdzieś zrobiłam ,muszę poszukać strony .
Nie dawno z moimi dziewczynami ogladałyśmy stare zdjęcia i wiesz co ,sama stwierdziłam że kawał dobrej roboty z wami zrobiłam
A to jeszcze nie koniec

Irenko masz racje że nie ma to jak stary spesjalista
Za tydzień mam wizytę ,chodzę już jak babcia ,dzisiaj na cmentarzu musiałam na pomniku siedzieć bo ni jak kucnąć się nie dało .
Najgorsze jest to ze fitness musze sobie odpuścić ,szkoda
Teraz tylko patrzeć jak będę rosła ...wszerz ,tak to chociaż dwa razy w tygodniu poskakałam .
Sebek 23:04, 31 paź 2014

Te zacytowane zdjęcia są jakby z dwóch różnych światów - pewnie czujesz ogromną ulgę, że masz to za sobą?
ewa004 14:08, 02 lis 2014

Sebek masz racje tamto zdjęcie to zupełnie inny świat ,długo był mój ,ale teraz śladu po nim nie ma