Ogrodnik Mimo Woli cd
08:34, 16 wrz 2014
Dzięki wszystkim za komplementa
Ale one należą sie dziewczynom za wyprawę do mnie, za to, że potrafią świetnie sie bawić i nie grymasić. W dodatku zrobiły piękne zdjęcia. Co jedna to fajniejsze. Jak pisałam, mój ogród ich oczami wygląda ładniej

Sorki, że każdemu z osobna i oddzielnie nie dziękuje za wpisy.. ale ograniczamy liczbę stronek. Dzięki temu, że nie odpowiadam każdemu, ale uzyskany czas poświeciłam na ... kopanie w ogrodzie. W niektórych miejscach mam tak sucho, że nie idzie łopaty wbić w ziemię.. musiałam zlać wodą i zostawić do dzisiaj.. tam gdzie sie dało powalczyć walczyłam..
Fotki kiepskie bo z wieczorka i z samego świtu.. tu i tu za ciemno było
Wykopałam spod jałowca kokorycze pogięte i poszły w miejsce berberysów na rabacie eMusia.. skończyło się awanturą rodzinną
Wykopałam spod katalpy część host co rosły tu i tam.. wykopałam część żurawek (pod katalpą zostawię tylko jeden kolor)
I wyszło tak..
Łódzkie hosty od Margolki posadzone i dadzą jasną plamę na prawo od karmnika.
Teraz lecę zobaczyć czy nie ma konkretnych pytań..

Sorki, że każdemu z osobna i oddzielnie nie dziękuje za wpisy.. ale ograniczamy liczbę stronek. Dzięki temu, że nie odpowiadam każdemu, ale uzyskany czas poświeciłam na ... kopanie w ogrodzie. W niektórych miejscach mam tak sucho, że nie idzie łopaty wbić w ziemię.. musiałam zlać wodą i zostawić do dzisiaj.. tam gdzie sie dało powalczyć walczyłam..
Fotki kiepskie bo z wieczorka i z samego świtu.. tu i tu za ciemno było

Wykopałam spod jałowca kokorycze pogięte i poszły w miejsce berberysów na rabacie eMusia.. skończyło się awanturą rodzinną

Wykopałam spod katalpy część host co rosły tu i tam.. wykopałam część żurawek (pod katalpą zostawię tylko jeden kolor)

I wyszło tak..

Łódzkie hosty od Margolki posadzone i dadzą jasną plamę na prawo od karmnika.
Teraz lecę zobaczyć czy nie ma konkretnych pytań..