Aniu, czy to rozwar? Co zrobić, by tak pięknie kwitł? Mój kupiony w czerwcu po przekwitnięciu nie wypuścił nowych pączków.
Chandos Beauty rzeczywiście śliczna
Takie małe, a cieszy
E-Muś zacierał ręce, jak widział , ze cieszę się z zakupów jak małe dziecko. To lepsze, niż zakup sukienki.
Trochę berberysy słabo się odznaczają w tej korze.
Aniu,
dziękuję za wyjaśnienie
Odczytywanie postów w telefonie i to jeszcze wtedy, gdy człowiek się spieszy, prowadzi do zabawnych pomyłek Ty przecież podpisałaś zdjęcie, a ja gapa, tego nie zauważyłamAle dzięki temu mam okazję poznać i trzykrotkę i trzylistkę
Mój trawniko - chwastnik spaliłam randapem. Odczekałam, przekopałam ( z pomocą męża i syna) a w sobotę posiałam po raz drugi w tym roku trawkę. Mam nadzieję , że teraz już będzie piękny trawnik o drobniutkich źdźbłach i wolny od chwastów. (na wiosnę też tak marzyłam, niby tylko trawnik , a roboty z nim co nie miara)
Wczoraj zastała mnie ciemność, więc fotki dopiero dziś udało mi się zrobić.
O poranku:
drugie piętro róż
płomienne berberysy z miskantami
rabatka przy źródełku PRZED I PO (tawuły zielone latem zastąpiłam czerwonymi berberysami bagatelle i rozplenicą, nadal brakuje trawki żółtej na brzeg ):
Sobota piękna słoneczna ale i pracowita .... lubię jak ogród na raz jest oplewiony więc miałam co robić !! W pracach ogrodniczych pomogła mi sąsiadka aż się zdziwiłam że jeszcze są tacy ludzie którzy bez interesownie chcą pomóc innym
Udało mi się troszkę fotek popstrykać