Ela - trochę przesadziłam z ilością fotek..
Mariusz - bo aparat przykładam tylko w dobre miejsca
Danusia - lepiej bez cukru i bez przymrozków.. ile sie tylko da.. ale to już nie od nas zależy.
Aga bleebla - rozplenice są piękne i nawet mi nie przeszkadza, że późno startują i butelek nie da sie nimi umyć
Makkasia - przymrozek niszczy kwiaty.. wiec sie pocieszałam tym cukrowaniem.. dobre i to..
Marzena z O! - dziś też mrozi i też mgła, Ty mieszkasz na górce, wiec mgły mogą być mniejsze.. chociaż u nas i wysoko też mglisto
Basiu - ja dopiero o 9,30 zdecydowałam sie wyjść z aparatem

Jestem wybitnie ciepłolubna
Przemek - dziękuje za życzenie słoneczka.. musi być, bo jutro przychodzą róże, muszę im miejsce zrobić, czyli wykopać dużo przesadzić dużo.. i jedna bonica posadzona

A druga leżakuje w warzywniaku

Bo 7 dni w w wodzie to już przesada. Jakby co to jest przedostatnia w rzędzie... jak padnie to wiadomo dlaczego
Madżen - piękne bo pomagałaś wybierać... tylko przyjdą jutro, a ja jeszcze muszę rabatę przerobić by je posadzić... nie mam keidy.. zakąłdam szlaban na forum... na kilak dni, bo nie wyrabiam.
To tylko troszkę do posadzenia.. ale trzeba coś wykopać by w kopać. Oczko jeszcze nie uprzątnięte, szklarnia, warzywnik, dalie do wykopania... miesiac czasu to mało by ogarnąć.. robię odwyk od forum.. jak ogarnę to wrócę
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.