Złocień Maruna i kosmosy do siania w marcu będą kwitły od czerwca/ lipca Szczawik też zaczął od czerwca... Są jeszcze inne odmiany np.
W towarzystwie tygrysówki
Sianie proste.. ziemia do wysiewu i wysypujesz nasiona.. podlewasz, podlewasz i tyle potem rozsadzasz żeby się wzmacniały i w maju na ogród
Nasionka złocienia i kosmosów mogę Ci sprezentować w opakowaniu jest tyle co u mnie w jednym kwiatku... Jak kupuję nasiona to jestem zdegustowana ilością, jak nie wschodzą to też nie musi być nasza wina a nasion tak jak słusznie mi zwrócił uwagę Przemek że to nawet kwestia producenta
Pod koniec ubiegłego roku przekopałam ziemię pod rabatę. Na wiosnę wygladało to tak:
Na dzień dzisiejszy wygląda to tak:
Kilka roślin stoi na rabacie w donicach, wysadziłam je z innego miejsca i czekają aż mi się jakaś koncepcja wyklaruje, ale i tak zrobiło się tam zbyt gęsto.
Własne zobaczylam Twoje lezaczki no idento, kupowalam na all. Tez mi się marzyły dwa ale kupilam na próbę mężowi na urodziny. A wiesz kto leży najczęściej - nasz pies. Ja mam swój wymarzony cocoon. Nie bylam na bieżąco- wakacjowalam, ale widzę, że dzialasz, meble piękne prze pani. Mialam je również w inspiracjach z almi deco- cena kosmos. Szacun jak mawia młodzież.