Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

Madzenka 16:53, 26 paź 2014

Brakuje mi tych kolorów jesiennych, potwerdzan u mnie też brak czerwieni...
Urszulla 17:52, 26 paź 2014

Elu- worek od kasiorki stoi na razie, ale pusty wystawię go do napełnienia....da się tak

Madżenko- kolor w cenie tej jesieni chyba samemu trzeba dokolorować, kupiłam bordowe chryzantemki ale mi deszcz trochę zniszczył więc pocieszam się fotkami z ubiegłych lat.
Bogdzia 19:34, 26 paź 2014

Ja też zagladam do zdjec z tamtego roku gdzie jesień była cudna.Dziś było nieco cieplej , mozna było pobyc w ogrodzie i skwapliwie to wykorzystałam , od razu lepiej sie czuję.Pozdrówka Ula, miłego tygodnia.
renatamama3 19:35, 26 paź 2014

Ula ,jestem ,czasem podpatruje czy pojawiła się lista różana .A u mnie na parapecie w kuchni stoi słoik na kasiorkę ,na razie tam tylko drobniaki typu 1 gr,2 gr,5 gr ,i kilka 1 zł ,ale do wiosny daleko.pozdrawiam
malgorzata_s... 18:34, 27 paź 2014

Uleńko ja spóźniona jestem z życzeniami. Życzę Ci wszystkiego co najlepsze. Zdrowia, radości, spełnienia marzeń, realizacji planów i pięknego wyśnionego ogrodu Buziaczki wielkie

EPODLAS 19:45, 27 paź 2014

Ula ja lubię jesień i lubię rośliny w ogrodzie które wyglądają pięknie jesienią. Jesienne pewniaki to trawy, marcinki, berberysy, chryzantemy, trochę tego jest. Chciałabym mieć też krzewy które mają jesienią kolorowe owoce. Jak do tej pory mam tylko berberysy.
Urszulla 20:45, 27 paź 2014

Bogdzia napisał(a)
Ja też zagladam do zdjec z tamtego roku gdzie jesień była cudna.Dziś było nieco cieplej , mozna było pobyc w ogrodzie i skwapliwie to wykorzystałam , od razu lepiej sie czuję.Pozdrówka Ula, miłego tygodnia.

Tak Bogdziu, w południe było fajnie. Ja w pracy zamknięta w murach wogóle tych pięknych dni nie czuję. Rano drapanie i odparowanie szyby oraz powrót gdy ciemno, zimno i zimą czuć. Obmyślam więc sposób na odstresowanie.
Urszulla 20:49, 27 paź 2014

renatamama3 napisał(a)
Ula ,jestem ,czasem podpatruje czy pojawiła się lista różana .A u mnie na parapecie w kuchni stoi słoik na kasiorkę ,na razie tam tylko drobniaki typu 1 gr,2 gr,5 gr ,i kilka 1 zł ,ale do wiosny daleko.pozdrawiam

Reniu, lista różana już powstała.....ale realia nie pozwoliły jej zrealizować.
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2065-blaski-i-cienie-nowego-zycia?page=563
Zawsze trzeba mieć plan awaryjny
Urszulla 20:50, 27 paź 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Uleńko ja spóźniona jestem z życzeniami. Życzę Ci wszystkiego co najlepsze. Zdrowia, radości, spełnienia marzeń, realizacji planów i pięknego wyśnionego ogrodu Buziaczki wielkie

Dziękuję bardzo za życzonka
Urszulla 21:01, 27 paź 2014

EPODLAS napisał(a)
Ula ja lubię jesień i lubię rośliny w ogrodzie które wyglądają pięknie jesienią. Jesienne pewniaki to trawy, marcinki, berberysy, chryzantemy, trochę tego jest. Chciałabym mieć też krzewy które mają jesienią kolorowe owoce. Jak do tej pory mam tylko berberysy.

Bożenko, a mi się marzą drzewa: miłorząb, buki, grujecznik oraz oczar. I oprócz róż to moje plany. W tym roku nie zrealizowane.