Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 15:35, 24 sie 2014

Do góry

Lece bo chce...

Podsumowując... nie tak to miało wyglądać ale jak robi się coś z rocznym wyprzedzeniem planów bez konkretnego 'planu' to wychodzi takie pstrokate coś, na razie jestem zadowolony, ciekawe jak to będzie wyglądać w przyszłym roku, na pewno będzie ciasno, a mnie jeszcze kusi wepchnąć rozchodniki przed hortensje, ale w tej sprawie nadal trwa silna walka z chęcią, a rozsądkiem
Mam jeszcze zdjęcia z ogrodu, ale w sumie nic się nie zmieniło.
Zakątek z fioletową ławeczką 15:34, 24 sie 2014

Do góry
Zobaczcie, co mi dzisiaj za płotem spacerowałoZ tyłu za domem
Ciekawe, któremu sąsiadowi uciekło

Ogród w budowie - nieustającej 15:32, 24 sie 2014

Do góry
Taki śmieszny kociak jest piękny.....jednak ja wolę żywe....nowe ozdoby też mi się podobają......żeleźniaki rosną, biały ostrogowiec od Ciebie kwitnie... gratuluję kwitnienia agapanta, a zawilec cudowny

Dzielżany wyglądają jak cukiereczki

Puszeczkę sobie sama wykonam...żyrafę dopiero testujemy, ale swoją próbę przeszła, jeśli chodzi, o pobliże tarasu i wygląd najbliżej otaczających nas drzew
Brzózki poczekają

W moim małym ogródeczku - Dorota 15:27, 24 sie 2014

Do góry
Dekoracje na parapecie zmienione, coraz więcej wrzosów i płomiennych kolorów, mgły poranne , deszcze prawie codziennie - chyba jesień stuka do drzwi.
Ogród w budowie - nieustającej 15:25, 24 sie 2014

Do góry
Urszulla napisał(a)
Ciekawa Twoja artystyczna biżuteria ogrodowa- szkoda że tak mało kupiłaś po 3szt. w jednym kolorze byłoby bogaciejja to zaraz myślę w hurtowych ilościachha,ha Masz rację, czas dla artystów się zaczyna. Widziałam kiedyś w Wenecji małą prywatną hutę szkła z wyrobami do sprzedaży. To było zachwycające.

Agapanty Ci zakwitły u mnie drug rok i nic
wiosną kwitnące w kwiaciarni były i takie za rok może kupię,
bo mam nerwa na tego mojego

Urszulo, ja z biżuterią w ogrodzie, to prawie tak jak z biżuterią na sobie - jeśli już, to nie za dużo i ostrożnie.
Tak naprawdę marzy mi się ogrodowa rzeźba, jeszcze nie wiem jaka dokładnie, nie wiem gdzie miałaby być, ale zrobiona przez fachowca, nie z marketu.

A co do agapanta - chyba pomogło wsadzenie do wielkiej donicy do wypasionego kompostu i obfite dokarmianie nawozami z butelki i naturalnymi, bo co innego?

Aminki splątane z czarnolistnymi daliami, bardzo udane zestawienie moim zdaniem.

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 15:24, 24 sie 2014

Do góry
Wczoraj wieczorem jeszcze obolały wyszedłem zrobić zdjęcia rabaty... mówie wam podrzucanie 15 kilogramowym chrześniakiem przez pół godziny nie jest dobrą zabawą tym bardziej dla osoby ostatnio bardzo mało aktywnej sportowo, dwa dni z głowy z bólem pleców i bardzo dużym ograniczeniem ruchowym

Zdjęcia z 30 lipca i 23 sierpnia.. oczywiście prysznic ogrodowy preszkadzał tylko trawnik skosić

Ogród w Alei Lipowej... 15:20, 24 sie 2014

Do góry
lubię focić słoneczniki

...i księżyc

Ogród w skali mikro cz.II 15:19, 24 sie 2014

Do góry
Ale mamy fotki prawie identyczne

Mój kawałek planety 15:19, 24 sie 2014

Do góry
a tu jedyne drzewo urośnięte na działce, czereśnia, daje fajny cień, i jest w idealnym miejscu, jej cień ożywia działkę - bardzo to lubię.
muszę znaleźć info o tej trumience betonowej na wodę

zdjecie z okna dachowego

Ogród w budowie - nieustającej 15:16, 24 sie 2014

Do góry
Kasya napisał(a)
Jestem na chwilke z telefonu i niestety większość zdjęć się nie otworzyła
Jak Juz wrócę to będę miała co czytać
Pozdrawiam Gabrysiu

Wiem, że pływasz wokół Grecji, fantastyczne wakacje. Zdjęcia nie uciekną.
Zostawiam mokrą różę.

Ogród w Alei Lipowej... 15:16, 24 sie 2014

Do góry
U mnie z braku czasu cisza ogrodowa. Mam aby parę skromnych fotek

Vanilka - różowa i Phantom - biała, dużo później i słabiej różowieje

na tle księżyca wyglądały zjawiskowo, ale zdjęcie słabe

Podwórkowa rehabilitacja 15:16, 24 sie 2014

Do góry
Makro, bardzo fajna rzecz Najlepiej wychodzą wszelkie robale Daj znać, to wykasuję

Piękne, co
Ogród przy lesie początek 2012/2013 15:12, 24 sie 2014

Do góry
Urlop cudowny, fajnie było wiem, bo też byłam...........piszę tylko o Kapiasach.....w twoim ogrodzie faktycznie bujnęło na całego , szok normalnie

...super masz Renatko i ogród i rodzinkę
buziaki
Mój kawałek planety 15:03, 24 sie 2014

Do góry
np przy ścieżce do wejścia do domu - ma ona ok 20 metrów chciałabym drzewka wzdłuż - 4-5 sztuk tych samych, kiedyś chciałam wiśnię ubraculifera a teraz baardzo mi się doba takie cuś, ale nie wiem co to , jest na fotce w wątku ogród z persp. na przyszłość

chodzi o dwa drzewa kolumnowo przy drzwiach wejściowych

i co to jest ?
Ogrodnik Mimo Woli cd 14:57, 24 sie 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

A to goły Languś... paskuda jedna.. oczywiście prezentuję tylko głowę.... skubanie listków zajęło mi ... na pewno w godzinach... a wygląda jak upiór. To jest od wysokości ponad 2 metry.. niżej tylko badyle.... czyli striptiz dal ubogich..

Aniu, u mnie identyczny striptiz zrobiła Eden Rose - ponad dwa metry gołe a wyżej prześliczne kwiaty w dużej ilości. Dobrze, że to pod tarasem w drugim domu, to przynajmniej można powąchać i pomacać.
Dwa jeszcze nieduże Langi, też łyse oczywiście i chyba najbardziej obrzydliwe się zrobiły.
Dzisiaj oglądałam sobie zdjęcia z czerwca, ach jakie wszystko było wtedy piękne i świeże...

A przy okazji jeżówek - przesadzać teraz, czy poczekać do wiosny? Nie mam pojęcia jak się toto zachowuje.
Makowo na Kociewiu 14:53, 24 sie 2014

Do góry
Możesz zrobić foto twojego ocieplenia dla róż, sama mam z tym problem?

A co to takie nieebieskie zdjęcię robi duże WOW....cudo

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 14:43, 24 sie 2014

Do góry
dzisiaj marna pogoda, siedzę sobie. znalazłam takie cosik

lipiec 2011

lipiec 2014

Ogródek Iwony 14:41, 24 sie 2014

Do góry
Małgosiu, cieszę się, że ci się na razie podoba.
Wczoraj w B były piękne tuje na nodze - kulki. Tak się do mnie uśmiechały, a mój M odciągał mnie, jak małe dziecko od zabawek Fajnie by tu wyglądały 3 takie, miały śliczne, grube pionki. Boję się jednak sadzić na pniu w donicy, że mogą wymarznąć. Może tu by pasowało?

Tam jest wejście na taras

Aniu, Olu, zrobiliśmy już sporo, wszystko mnie w nocy bolało, ręce normalnie odpadały, musiałąm odespać w dzień. Uwielbiam ten rodzaj bólu. Wiem, że żyję. A jaka satysfakcja?
Dziękuję dziewczyny za doping. To naprawdę mobilizuje.

Kamilko, pora była się ujawnić. Emuś fotki cykał, żeby nie było, kto tutaj kawał roboty wykonał. Jego wielka też zasługa w tej całej rewolucji.

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 14:23, 24 sie 2014

Do góry
widzicie tę malutką conikę, zdjęcie sprzed 3 lat ? została na rabacie.
Ogród cioci czyli ciociogród :) 14:21, 24 sie 2014

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)

Dobranoc

Ślicznie Gosiu A pogoda to wszędzie jakaś niepewna... i "dzika". Pozdrówki cieplutkie ślę
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies