Ewcia skrzyneczki to decoupage ale sposób pracy podobny ja teraz muszę dokończyć malowanie palet na leżankę .mam do skończenia aniołki widziałam w internecie i chyba któraś z koleżanek u nas takie miała i dopiero wezmę się za stolik
Masz rację, że niekiedy to droga nie usiana różami, tylko gigantycznymi kolccccamiiiiiii.
Fachowców dobrych ze świecą szukać. Ostatni, który szczególnie zapisal się w pamięci chyba na wieki, uwielbiał asymetrię ponad wszystko i co chwila widział koniec świata i musiał te dwa słowa ciągle artykułować.Do dzisiaj mówimy o nim Pan - koniec świata
A pewnie i klienci zdarzają się wyjątkowi Ja jestem za szczegółowa i chyba zbyt dokładna, gdyż zawsze coś znajdę, co trzeba poprawić. Ale też już teraz wiem, że warto czasami iść na kompromis.
Pozdrawiam!
Już chyba dobrze wyszlifowane. Ale jestem ciekawa tej leżanki. Domyślam się ze zdjęcia, że masz jakieś pomieszczenie a'la pracownia. Ja postanowiłam przygotować jedną piwnicę pod tym kątem, ale na razie tam pracownia przędzalnicza dla pająków.
Karolinek tak moja piwnica to pracownia zimowa mamtam kominek stoły krzesełka i tam w zimę pracuję dochodzą Wnuki .leżanka będzie na taras ale chyba u Córki ---zobaczymy tak wyglądaja paletki pomalowane .
Pokażę wam coś tylko nie śmiejcie się --------choć ja sama się śmiałam jak przykiosłam do domu .Kupiłam za pięć złotych Pomyślę co z tego wyjdzie serce z kwiatuchem bo to o doniczka czy pupcia na podstawce ????
Tak przygotowuję sobie kompozycje z natury, do malowania tzw.martwej natury
Autoportret,trochę odmłodzony
maluję także abstrakcje
I trochę moich obrazów w galerii bibliotecznej