Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 08:01, 07 kwi 2017

Do góry
Ania, hihi
u mnie jest ich pełno. Nawet je lubię

do zobaczenia w niedzielę. Kurcze zamówcie pogodę, bo jak będzie tak beznadziejnie to tylko w domu będziemy siedziały!

Agata, Renia, Gosia, Bożenka, Monia, Ania +1, Krysia, Monika/Mikinia, Ania (anna_t), Jankosia, Gosia Stokrotka, Margarete, Nikita, może Paniprzyroda
Nowocześnie z różAnką :D 21:49, 06 kwi 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
Dziewczyny w qpue raźniej oby do celu
dzisiaj ma-sa-kra... dobrze że ciemno sie robi o 20, udało się trochę poprzesadzać
dzisiaj zrobiłam
A - przesadziłam 4 swany w zupełnie nowe miejsce
B - przesadziłam 4 the fairy w miejsce swany...
refleksja............. chryste jak strasznie się przesadza róże!!! musiałam rwac korzenie na cha...a.. juz byłam mocno wku... trudno jak nie zakwitną to mam je gdzieś
zostało do zrobienia
C - w miejsce po the fairy na skarpie posadzić trzcinniki
D - podzielić i przesadzić lawende w nowe miejsce koło przesadzonych the fairy
E - w miejsce po lawendzie posadzić resztę bukszpanów
F - podzielić Hameln
G - w puste miejsce po swany i the fairy na różance posadzić podzielone rozplenice Hameln
H - przesadzić do rozplenic rozpierdzielone po całej różance rozchodniki

uhhh widze światełko w alfabecie..

Światełko widzisz?
Ogród niby nowoczesny ale... 21:45, 06 kwi 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
zrobiłam dzisiaj podejście do rozplenicy...jezu... mam taki nóz duży z zabkami który mnie nigdy nie zawiódł ale dzisiaj nie dał rady. naprawde będe musiała M z piłą zatrudnić

będziesz musiala
Ogród niby nowoczesny ale... 21:44, 06 kwi 2017

Do góry
zrobiłam dzisiaj podejście do rozplenicy...jezu... mam taki nóz duży z zabkami który mnie nigdy nie zawiódł ale dzisiaj nie dał rady. naprawde będe musiała M z piłą zatrudnić
Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku. 21:40, 06 kwi 2017

Do góry
Garnki będziesz piaskiem ozdabiać
Nowocześnie z różAnką :D 21:37, 06 kwi 2017

Do góry
Dziewczyny w qpue raźniej oby do celu
dzisiaj ma-sa-kra... dobrze że ciemno sie robi o 20, udało się trochę poprzesadzać
dzisiaj zrobiłam
A - przesadziłam 4 swany w zupełnie nowe miejsce
B - przesadziłam 4 the fairy w miejsce swany...
refleksja............. chryste jak strasznie się przesadza róże!!! musiałam rwac korzenie na cha...a.. juz byłam mocno wku... trudno jak nie zakwitną to mam je gdzieś
zostało do zrobienia
C - w miejsce po the fairy na skarpie posadzić trzcinniki
D - podzielić i przesadzić lawende w nowe miejsce koło przesadzonych the fairy
E - w miejsce po lawendzie posadzić resztę bukszpanów
F - podzielić Hameln
G - w puste miejsce po swany i the fairy na różance posadzić podzielone rozplenice Hameln
H - przesadzić do rozplenic rozpierdzielone po całej różance rozchodniki

uhhh widze światełko w alfabecie..
Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 21:20, 06 kwi 2017

Do góry
o szit wypuściłam ja na wolność chyba w trawie bo w bagażniku sobie siedziała.
ona zawału?? wiesz co by było gdybym nagle jadąc zobaczyła jaszczurkę na siedzeniu??!!
Nowocześnie z różAnką :D 18:14, 06 kwi 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
Asia szkoda że znowu się nie poznamy
Skarbonkowa cieszę się ze jesteś

dzis kolejne rycie........
bukszpany na obwódke tarasu musza poczekać bo musze wysadzić z tego miejsca lawende. lawende mogę wysadzić jak przesadze róże bo pójdą obok nich...a róże przesadzę jak odchwaszcze miejsce gdzie pojdą 2 swany...jezu i tak w kołko macieju
rozplenice mialam podzielić ale przecież gdzie ja je posadzę? ..najpierw musze przesadzić the fairy ale żeby to zrobić musze przesadzić swany...chryste!

cyrk normalnie

Jesssuu jak ja to dobrze rozumiem
Nowocześnie z różAnką :D 14:00, 06 kwi 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

bukszpany na obwódke tarasu musza poczekać bo musze wysadzić z tego miejsca lawende. lawende mogę wysadzić jak przesadze róże bo pójdą obok nich...a róże przesadzę jak odchwaszcze miejsce gdzie pojdą 2 swany...jezu i tak w kołko macieju
rozplenice mialam podzielić ale przecież gdzie ja je posadzę? ..najpierw musze przesadzić the fairy ale żeby to zrobić musze przesadzić swany...chryste!

cyrk normalnie

Haha, jakbym o sobie czytała Dobrze ze jest nas, takich wariatów, więcej. W kupie raźniej
Nowocześnie z różAnką :D 08:44, 06 kwi 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

cyrk normalnie

Mam dokładnie to samo
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 07:50, 06 kwi 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

orliki! czyli ja mam orliki ale czad a miałam wywalić chwasta
jarzmianki też mi wkońcu ruszyły
super markiza, pewnie teraz o wiele przytulniej na tarasie? my tak mamy jak żagiel założymy, od razu inny klimat

najważniejsze było zakrycie się od słońca bo jednak nei zawsze jest nam tam potrzebne, nie raz czekolada nam popłynęła jak goście byli
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 00:13, 06 kwi 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

Kasia no nie mów że te fotki robisz telefonem?? to ja chyba mam coś w swoim poprzestawiane...

Haha...no wcale tak nie mówiłam
Ogród Ani :) 23:32, 05 kwi 2017

Do góry
Gdzie wy ta linie rabat widzicie? Przecież jeszcze foty są potrzebne całości, jakoś z góry i wogole z tą darnia zdjęta
Malutki pod lasem 23:25, 05 kwi 2017

Do góry
Ja kiedyś pojechałam do poznania po auto z ówczesnym chłopakiem, jego bratem mechanikiem i moim kolega mechanikiem..obstawa konkretna..no...
a jak mój obecny mąż to auto zobaczył to śmiał się z pół roku bo auto podobno po dachowaniu było i jakoś moja obstawa tego nie zauważyła
Podmiejski ogródek 23:21, 05 kwi 2017

Do góry
makadamia napisał(a)
Widzisz Aniu - już Ci kiedyś pisałam, że "idziesz z czasem, z postępem, z osiągnięciami"

Yyyyyy Ty się że mnie nabijasz koleżanko

Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 23:07, 05 kwi 2017

Do góry
Kasya napisał(a)
no dobrze
w przerwie kilka fotek

Kasia no nie mów że te fotki robisz telefonem?? to ja chyba mam coś w swoim poprzestawiane...
Rododendronowy ogród II. 22:43, 05 kwi 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

serio? jezu a ja myślałam że jak juz wkońcu zrobię ten ogrod to odpocznę od codziennego rycia w ziemi.. M juz wkurzony bo zamiast z nim i dziećmi to ryje jak osioł :/ muszę wyluzować bo mnie w niedziele nie puści

Wszystkich nas dopada taka refleksja... ja sobie obiecuję od trzech lat, że to ostatni sezon rycia w ziemi...i nic z tegochoć z roku na rok staram się tak obsadzać rabaty, aby ogród był jak najmniej absorbujący - to złudne jak ktoś kocha zielone....
Pozdrawiam
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:23, 05 kwi 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

Ewa ja za cienka w uszach żebyś się mną sugerowała ale ja lecę RT po wszystkim a PW tylko rodki omijam

PW i OW nie nadaje się do kwasolubnych. Dla nich Mazan podał przepis na roztwór jodynowy, który można znalezc u Ani Anbu.
Nowocześnie z różAnką :D 22:15, 05 kwi 2017

Do góry
ren133 napisał(a)

na pewno zrobię

Nowocześnie z różAnką :D 22:15, 05 kwi 2017

Do góry
Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

U siebie po wysianiu gorczycy lekko ją przegrabiam z ziemią. Tu bardziej chodzi o to, żeby nasionka miały wilgotna otoczkę. Wtedy szybciej pęcznieją i puszczają kiełek. Nie wiem, czy jakieś ptaszki nie gustują w nasionkach. Pewnie nie. Nasiona potrzebują tez odpowiedniej temperatury w dzień i w nocy. Przy niższych kiełkowanie będzie później.One z pewnością wzejdą.

dzięki za info Haniu
u mnie sucho strasznie, dopiero dzisiaj pierwszy raz od ich posiania troszkę popadało
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies