O widzisz, taką postawę to trzeba jak najbardziej pochwalić!
Też o różach mało co wiem, ale jak się napaliłam na kilka odmian to już było pozamiatane, klik klik i kupione
Kasiu, mnie tak poniosło, że oskubałam seslerie na maxa i stwierdzam, że jeśli to jest moment, w którym najgorzej wyglądają to i tak jest bardzo dobrze, mi się podobają takie jeżyki.
Horciu, ja bym się na takie zestawienie nie zdecydowała, bo i hortki i rodki potrzebują dużo wody, żeby były dorodne.
Mam na swojej rabacie brzozowej nawadnianie, a mimo to widzę, że jeżówki marnie tam rosną.
Ale akurat dzisiaj oglądałam blog Wilcza Góra, a w nim artykuł o eleganckich duetach w ogrodach, a tam co? - brzozy z hortkami
Podrzucam Ci link, może zapytaj Ewy jak to się sprawdza u niej.
Ładnie wygląda ta sesleria, chyba mogłaby tak zostać.
Ja z kolei swoją Hefleriane i Sadleriane oskubałam z wszystkich starych ździbeł, zostawiłam tylko młodziaki, takie jeżyki się zrobiły.
Wstawię fotki u siebie.
Mam takie same doświadczenia z elatą w słońcu, jest brzydka .Przesadziłam do takiego cienia świetlistego. Zobaczę jaka będzie, czy nie zzielenieje za bardzo, czy będzie taka żółciutka.
Jak swoje kupowałam, to nawet nie wiedziałam co biorę. Trafiły mi się dorodne okazy po 60 zeta. Teraz takie popularne, że całkiem możliwe, że ceny nas zaskoczą...
To prawda i z roku na rok coraz więcej tej roboty po zimie.
Po zeszłorocznych zakupach mam ze 4 razy więcej traw do cięcia niż zeszłej wiosny, na co mi to było?
Wyjątkowo teraz zazdroszczę Ci, że masz o połowę mniej areału do ogarnięcia, hihi
W temacie drogi działo się i jeszcze będzie się działo, środkowy paluszek w stronę tych co rzucają kłody pod nogi i trzeba robić swoje, na szczęście coraz więcej ludzi jest po właściwej stronie mocy
Edytko, siedzę właśnie i rysuję, jutro wkleję bo dzisiaj to juz za późno
Muszę tez dokładnie pomierzyć wszystko bo to, ze tak sie "porobi" i będzie wycinana ta leśna to wyszlo dzisiaj eM juz doszedł do siebie I chce inne brzozy Jak tu nie spelnic takiego zyczenia"
Pomyslę też co bym tam jeszcze widziała.
L jest na 4 litery Tam było najwięcej, jutro pokażę zdjęcia.