Witam gorąco,
Do tej pory wydawało mi się, że Ogrodowisko będę tylko podglądać, czytać i zachwycać się Waszymi ogrodami ......................... i oczywiście jak już będę mądra i zaczerpnę inspiracji to uporządkuję swój ogród. Stało się jednak inaczej. Niestety nie umiem poradzić sobie sama, dlatego próbuję prosić Was o pomoc.
Pragnienie posiadania pięknego ogrodu towarzyszy mi od 7 lat. Rozpoczynając byłam pełna entuzjazmu i zapału ale po jakimś czasie okazało się, że to wcale nie jest takie łatwe.
Zaczęłam dawno temu od Gardenarium, o którym dowiedziałam się z TVN Meteo, potem dowiedziałam się o Ogrodowisku. Stwierdziłam, że z taką pomocą założenie ogrodu będzie proste ................... ależ się pomyliłam

Coraz bardziej zaczęłam zatracać się najpierw w Gardenarium a teraz w Ogrodowisku. Siedzę godzinami, dniami, ...... i zamiast mieć mnóstwo pomysłów mam galimatias w głowie. Mąż i córki najpierw się ze mnie śmieli, że wyszkolę się na ogrodnika ale po długim czasie okazało się, że ani nie jestem ogrodnikiem ani nie mam pomysłów co do ogrodu. Takie uczucie jest straszne kiedy naprawdę mam zapał do pracy i pustkę w głowie.
Zaczęłam i ............... stanęłam w miejscu.
Będąc pod ogromnym wrażeniem Waszych zjawiskowych ogrodów liczę, że uda mi się podyskutować z Wami na temat mojego.
Prawdopodobnie duży potencjał tego ogrodu mnie przerósł
Pozdrawiam serdecznie