Odnawiam ogród
11:39, 16 wrz 2014
Witajcie
Dawno sie nie odzywałam bo w zasadzie w ogrodzie nic sie nie działo konkretnego. Jak co rosło tak rosło, a ja pozwalalam im rosnac, potem zaczal sie remnot, ocieplanie domu, wiec na podworku bylo podobojowisko! Teraz juz powoli konczy sie a ja planuje konkretne "przeprowadzki" w ogrodzie
A więc zaczynam:
1. Te krzewy które rosną tu tak sobie "ni w pic ni w oko"
(to są cały czas te same krzewy tylko z róznych stron świata )
zostaną przesadzone tu: (tylko najpierw trzeba uporzadkowac to miejsce)rosną tu malinyi porzeczki a na reszcie są chwasty. Jedną porzeczkę się wyrzuci bo nie ma owocow i schnie i posadzi sie tam aronie, biala porzeczke i agrest. Z tym ze biala porzeczka i aronia to stare krzewy i mam pewnie obawy, ale trudno, co ma byc to bedzie.
2. Róże ktore rowniez rosna "ni w pic ni w oko" na srodku dzialki zostaną przesadzone mniej wiecej tam gdzie rosly krzewy z tym ze bedzie piekna rabatka falista przy siatce
A a gory bedzie to wygladalo mniej wiecej tak:
Tam jest narysowane ze malin jest tak duzo, to nie prawda, tam jest taka przerwa ktora zamierzam wykorzystac
Nastepnym razem cykne fotke tego miejsca 
Jakieś rady? Sugestie?
Pozdrawiam
1. Te krzewy które rosną tu tak sobie "ni w pic ni w oko"
zostaną przesadzone tu: (tylko najpierw trzeba uporzadkowac to miejsce)rosną tu malinyi porzeczki a na reszcie są chwasty. Jedną porzeczkę się wyrzuci bo nie ma owocow i schnie i posadzi sie tam aronie, biala porzeczke i agrest. Z tym ze biala porzeczka i aronia to stare krzewy i mam pewnie obawy, ale trudno, co ma byc to bedzie.
2. Róże ktore rowniez rosna "ni w pic ni w oko" na srodku dzialki zostaną przesadzone mniej wiecej tam gdzie rosly krzewy z tym ze bedzie piekna rabatka falista przy siatce
A a gory bedzie to wygladalo mniej wiecej tak:
Tam jest narysowane ze malin jest tak duzo, to nie prawda, tam jest taka przerwa ktora zamierzam wykorzystac
Jakieś rady? Sugestie?
Pozdrawiam