*** Irenko, jak znajdziesz czas to wstaw mi zdjęcie jasnoty, bo szukałam i wiem, że jest sporo różnych. Na brunery już się cieszę.
Zmartwiła mnie kopara co sobie "pozwala po Twoim ogrodzie". Czyżby pasywny dom się rodził...
Zaznaczę teraz kolory upalnego lata, mam dość już takich temperatur.
Dzielżany płomienne wprost na początek. Rudbekia, którą lubię a jest darem od Bogdzi na tle trawy, którą chcesz. i dostaniesz.
Nasz Kajtuś to rasa SHI TZU, pieski hodowane w Tybecie do cesarskich pałaców by m.in. grzały nogi swoim panom. (Też się czasem czuję jak cesarzowa gdy Kajtuś wskoczy do mojego łóżka, cha, cha). Jest obrażalski, jak raz go zapytałam czy łapki ma czyste, to teraz nie chce wskakiwać nawet jak go proszę. To nasza miłość od pierwszego wejrzenia, a Ty musisz poczytać o nim by podjąć decyzję. Jest towarzyski, lubi dzieci, reaguje na ich głos, a na płacz natychmiast zagląda do telewizora. Wiesz już, że lubi oglądać Tv np. reaguje na tarasie gdy słyszy muzykę do filmu z Alexem. Ale nie jest maskotką tylko żywą istotą i jak wiesz wymaga wiedzy, rozsądku i odpowiedzialności. Ciekawa jestem jakiego wyboru dokonasz...