Ogród z tatarakiem w tle
10:20, 04 wrz 2014
Ja proponuję czerwony klon palmowy.
Ewentualnie klon tatarski.
Albo zamiast sadzić drzewo daj na końcu lustro.Efekt będzie piorunujący
Cebulowona razie skromnie
![]()
Wrzucam fotel, oparcie jest rozkładane do pozycji leżącej
![]()
Zastanawiam się czy rabatu nie powinna być ciut szersza ...mając na względzie wielkość przedogrodka
Reniu. fajnie teraz wygląda kształt zdecydowanie korzystniejszy.zapomniałam zapytać o nóż do darni .pokaż nam to cudo.ja wszystko ściągałam łopatą.....masakra.mam plan na matką ścieżkę z odzyskowych plyt i cegły taki nóż ułatwi mi pracę.....mam nadzieję.zimozielone krzewy .........i formy wisłę iglakow ....zapraszam oglądasz w realu.od razu zobaczysz na co jest u nas szansa na przeżycie zimy
Zastanawiam się czy klimek nie powinnaś bardziej rozciągnąć.na rysunku masz je znowu w kupce .a w kąciku mogłaby jedną być one się naprawdę boleśnie wielkie rozrosną i jeśli zastosujemy niskie trawy to będziesz ich potem szukać jak ją swoich tiarelek.
Urywki z wakacji....
![]()
Wszystkim zyczę miłego dnia i zostawiam różę artemis i kwitnące drugi raz szałwie.
![]()
![]()
Muszę jeszcze o czymś Wam powiedzieć. O tym, że mnie wczoraj olśniło! I że poczułam się jak blondynka z dowcipów, lub, zeby nie urazić blondynek, to nie wiem - jak burmistrz Wąchocka?![]()
Od jakiego czasu wałkujemy temat przygotowania ziemi, kompostu i oborników? No dość długo. Truję mężowi że ma w końcu iśc do sąsiadów po obornik krowi. Jednak oni mają taki "na bieżąco". A tymczasem... Mój tatuś ma konia od iks-lat,trzyma go u znajomych, z innymi końmi. I wczoraj zadzwoniłam do niego co robią z obornikiem.. Tata mówi - no leży na chałdach, niektóre maja po 3 lata...
![]()
![]()
No i co Wy na to? M. bierze przyczepkę lada dzień i zasuwa. Oj, ja mądra...