Haki do latarenek już pomalowaneBrakowało mi latarenek na dwa hakicórcia miała u siebie w pokoju...teraz są w ogrodzieW sam raz na moją przystankową rabatkę, która jest w kolorach fioletowo-różowo-białych
Proszę o pilną pomoc.
Moja sosna choruje i nie jest to chyba coroczne jesienne zrzucanie igieł.
Brązowienie postępuje bardzo szybko i całe drzewko "płacze".
Żywica cieknie także ze starych ran drzewa.
Szkodnika nie widzę…
Czy to grzyb?
Czym pryskać?
Dorotko ,ale ładny serwisik kupiłaś i w jakiej cenie !!!!!!to dopiero gratka u mnie tez jeszcze kwitnie naparstnica -siewki od Małej Mi
pozdrawiam serdecznie niedzielnie
Witam. Lato minęło tak szybko że nawet zastanawiam się czy to było lato czy dopiero będzie. A tymczasem to już początek jesieni a pierwszym znakiem jest jeden z klonów który zawsze jako pierwszy się wybarwia a jest to podstawowy klon japoński często uprawiany jako podkładka do szczepienia innych klonów. Z moich obserwacji wynika że jest to jeden z najpiękniej wybarwiających się klonów ,zarówno wiosną i jesienią.
Nic nie chciały.. na siłę pakowałam... goście dobra nawieźli a nic nie chcieli.. musiałam wciskać drobne chociaż chabaźki na pamiątkę.. bo jak to wyjechać BEZ NICZEGO???
To wygląda jak czterej pancerni i pies..
Kurcze blade.. te spotkania zawsze są za krótkie
Najchętniej to bym się popłakała, że pojechały w siną dal.. i żeby to do kochasia.. niby mówiły, że do eMów się spieszą.. oj żal, że pojechały...
Ale chyba sie cieszyły że wyjeżdżają Wystarczy popatrzeć na uśmiechy
Dzięki Bogdziu, że przywiozłaś mi dziewczyny łódzkie.. naprawdę fajną macie ekipę .. szkoda, że tak daleko
Nie ma przyjaźni w internecie.. zmieniam zdanie (bo krowa tylko zdnia nie zmienia!!!!).. są i to naprawdę prawdziwi
Madzia.... nie ma za co sorki.. szkoda, że jakoś na rano i dopołudnie się nie umówiłyśmy.. ale wszytko było za szybko....
Te moje cztery literki były często obiektem foto Dziś też