Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zakątek z fioletową ławeczką

Zakątek z fioletową ławeczką

Donia72 02:47, 14 wrz 2014

Anitkoo rabatce coś mówił mój mążjak tylko to usłyszałam, to od razu rogal na buzii teraz już nie daję odporu i wiercę dziurę w brzuchu

Karolciujeżeli chodzi o cięcie to ja się za to nie zabieramjedynie ciachnęłam delikatnie tawuły przy chodniku. Cięcie pozostawiam mojemu mężowi, on to bardzo lubiA co do Skierniewic, to nie wiemmam urodziny w tygodniu i jakąś kawkę trzeba będzie zrobić, pewnie w sobotę

Agatkozawsze chętnie udzielę Ci odpowiedzipozdrawiam

Aniudziękuję za miłe słowo i bardzo się cieszę, że podoba Ci się w moim zakątku

Gosiua nie możesz ciachnąć jakiegoś jałowca na bonsai? My mamy właśnie tak robione, sami ciachaliśmy A kaczuszek jeszcze troszkę mam

Iwonkomożemy kawusi się napić z tego serwisupozdrawiam
Donia72 03:05, 14 wrz 2014

Rabata przystankowacały czas czeka na ławeczkę

JoannA 08:59, 14 wrz 2014

Miłej niedzieli Doniu
Donia72 13:13, 14 wrz 2014

Joasiu dziękujęi ja Tobie życzę przyjemnej niedzieli
ryska 13:35, 14 wrz 2014

Dorotko, jest tak ładnie, że dopóki nie ma ławeczki można usiąść na trawce i podziwiać i podziwiać...
Pozdrawiam niedzielne
Donia72 13:53, 14 wrz 2014

Renatkobardzo się cieszę, że do mnie zajrzałaśMam nadzieje, że u ciebie wszystko dobrze i że lepiej się już czujesz
A z ławeczką to problemchciałam taką nie za dużądo 120cm. Była u nas fajna w sklepie i od razu z poduchą...ale miała jedną nogę krótsząSprzedawca zapewniał, że to podłoga jest krzywaale ewidentnie było widać wadę i do tego źle ponawiercane otwory. Teraz na dniach jedziemy z synem do Poznania, to może gdzieś tam coś spotkamy
malgorzata_s... 14:21, 14 wrz 2014

Kto czeka to się doczeka Teraz są przeceny i pewno kupisz
Pozdrówka
popcorn 15:11, 14 wrz 2014

Ale Wam wyszła ta rabata! Ławeczki w marketach w super cenach, bo wyprzedaż... pozdrawiam!
Jag_58 15:33, 14 wrz 2014

Donia72 napisał(a)
Na dobranoc malusieńki serwis oczywiście w kaczuszki

Dorotko ,ale ładny serwisik kupiłaś i w jakiej cenie !!!!!!to dopiero gratka u mnie tez jeszcze kwitnie naparstnica -siewki od Małej Mi
pozdrawiam serdecznie niedzielnie
Donia72 16:03, 14 wrz 2014

Gosieńkoteż mam taką nadziejęmoże coś wypatrzę

Karolciotak do końca nie jestem zadowolona z tej przystankowej rabatyCoś bym tam jeszcze pozmieniała, ale to może na wiosnęMarkety mam zamiar odwiedzić, chciałam całą drewnianą ławeczke

Jagódkoserwisik faktycznie taniutkiNaparstnica mi cały czas kwitnie i chyba coś mi się nasiałonie wiem jak wyglądają siewki naparstnicy.
Pozdrawiam