Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zakątek z fioletową ławeczką

Zakątek z fioletową ławeczką

Donia72 16:35, 14 wrz 2014

Haki do latarenek już pomalowaneBrakowało mi latarenek na dwa hakicórcia miała u siebie w pokoju...teraz są w ogrodzieW sam raz na moją przystankową rabatkę, która jest w kolorach fioletowo-różowo-białych

Donia72 17:17, 14 wrz 2014

Niedzielne fotki

JoannA 18:37, 14 wrz 2014

Ławeczki poszukaj na allegro. Ja swoje tam kupowałam.
Lataraneki śliczne i pasują na przystankowej jak ulał.
Piękna i kwitnąca jesień u Ciebie. Widzę że masz jasno różowego rozchodnika u siebie. U mnie wciśnięty gdzieś w kącie i mus go wyeksponować bo kolor ma niespotykany.
Dzisiaj kupiłam na targach staroci dwie mosiężne osłonki. Było sporo ciekawych rzeczy ale to wszystko bardzo drogo.
Do Skierniewic jedziemy w sobotę, eM już dzisiaj kombinował gdzie by tu się wyrwać
buziaki
Napia 20:34, 14 wrz 2014

Doniu, coraz ładniejsza przystankowa rabata. Jestem bardzo ciekawa, jaką ławeczkę tam postawisz. Myślę, że to niezły pomysł szukać na all. Latarenki, serwis filiżanek i dzbanuszków - cudeńko i piękne popołudnie w Twoim ogrodzie
Jak miło
Acha, i jeszcze melduję, że poidełko znalazło swoje miejsce
Donia72 21:40, 14 wrz 2014

Joasiujak jutro nic nie wypatrzę, to pozostaje mi allegroRozchodniki
różowe mam dwa, ale jeszcze chcę kupić białego. My chyba do Skierniewic się nie wybierzemymam urodziny w środę i pewnie w sobotę ktoś mnie odwiedziA bardzo chciałam tam pojechać i spotkać się z WamiCzekam na fotki osłonekI faktycznie, coraz więcej sobie wołają za te używane rzeczy.Buziaki

Agnieszko-Napio bardzo cieszę się, że podoba Ci się moja "przystankowa"A z ławeczką to się jutro okaże(jak będzie czas, to zajrzymy do sklepów), może coś upolujemyCzekam na fotkę, gdzie postawiłaś poidełko w ogrodziePozdrawiam
renatamama3 22:04, 14 wrz 2014

Doniu,super te haczyki ,muszę mojemu M zlecić robotę takich ,bo mam 3 latarenki solarne ,Jeju i naparstnica Ci kwitnie.pozdrawiam
Dorota123 22:09, 14 wrz 2014

Fajne masz te haki na latarenki. Też mam kilka latarenek, ale na razie oblegają altanę. Zniszczyłam sobie trawnik randapem i mam pełno zawijasów uschniętej trawy. Tak paskudnego trawnika nie miałam nigdy. Teraz to żadne dekoracje nie pomogą u mnie, trzeba czekać aż dosiany odrośnie. Myślę, że w tym roku się nie doczekam ładnego trawnika. Dlatego nie robię zdjęć z szerszą perspektywą, omijam to co skiepśiłam.
Donia72 22:25, 14 wrz 2014

Dalsze niedzielne fotki

bartek_luberda 22:30, 14 wrz 2014

Piękne te foteczki Ogród wycackany aż miło
Donia72 22:49, 14 wrz 2014

Renatkohaczyki w sumie za groszemąż sam je wyginałlatarenki lepiej sie prezentują. Jeszcze zachciało mi się dwóch hakówA naparstnica kwitnie, a jakże

Dorotkomoja imienniczkona drugi rok trawka Ci urośnie i będzie zieloniutko. Tylko musisz podlewaćA przecież masz piękne rabaty i bardzo lubię do Ciebie zaglądaći ptaszki masz śliczne

Beatkowcale nie jest tak wycackanechwasty rosną na potęgę, ale na zdjęciach nie widać. Teraz po niedzieli muszę walnąć się na kolana i powyrywać chwaściory, a potem pograbić na rabatach