Nie, nie ma zdjęć, poza jednym samotnym wieczornym chaberkiem. To już wygasły wątek.
Róże - jakieś okrywowe hardcorowce, co by sobie poradziły. A propos Twoich - Stadt Rom mi się podoba.
Pozwolenie - dziękujemy, teraz to już tylko trzymać kciuki ...
Dorzucę Ci motylka (można?)- egzotyczni koledzy z pawilonu motyli w poznańskim zoo.A może nie egzotyczni, w sumie to nie wiem. Ładnie tam.
Basiu ja też je wolę, bo mam dwie od Anabelle, zdjęcie drugiej rośnie przy siatce,też mają olbrzymie kwiaty i są sztywniejsze od Anabelle mam różową Incrediball też pięknie wygląda ale no sama zobacz
No a ja właśnie przyszłam na nowe fotki, a tu puchy, starczy tego świętowania Doniu pisałaś, że u Ciebie nie pada u mnie też ślicznie dzisiaj było, a w ogóle miałam dobry dzień bo sąsiad chwaściory trochę poucinał, to tak się u mnie nie będą wysiewały, no i o 19.00 podlało mi ogródeknie widziałaś białej liatrii? znalazłam nie za ładne zdjęcie swojej z tamtego rokuw tym jeszcze nie kwitła
Małgosiu, mi się podoba. Fajnie wyszło. Podglądałam twoje poczynania przez ostatnie dni tylko z telefonu i trudno mi było pisać ... (rodzinka )
Z tej perspektywy masz 3 korony na różnej wysokości i w ten sposób jest dobrze wg mnie. Lawenda urośnie. Ja kupowałam wiosną takie mizerne sadzonki, a teraz cudnie kwitnie, rozrosła się dwukrotnie i ma piękne kwiatostany. U ciebie tez tak będzie. Ma szansę jeszcze zakwitnąć.
Dziękuję Małgosiu za pomysły u mnie.
I tak dziś doszłam do pewnego wniosku:
Planujemy, tworzymy w naszym ogrodzie, potem robimy fotki, wstawiamy na O. Zastanawiamy się, czy dobrze, przestawiamy, znowu robimy fotki itd. I zanim ktoś zdąży nam doradzić, w naszym monologu patrząc na zrobione fotki, dochodzimy do słusznych sobie decyzji. Te fotki pozwalają nam spojrzeć na nasz projekt z pewnej perspektywy.
Ja dopiero na zdjęciu zobaczyłam, że moja rajska jabłoń jest krzywa. A rośnie u mnie już kilka lat.
Pozdrawiam Cię. Pokaż, jak skończysz rabatkę.
Luki tu u Ciebie skarbnica wiedzy... super kopiuję sobie linka do tej strony do siebie bo zapamiętać nie zapamiętam a taka wiedza bezcenna.
Bardzo mi się podoba połączenie tej zieleni z fioletem... fajne.
Ewo warto o tych kilku rzeczach pamiętać jeżeli chce się mieć żurawki na słońcu, no chyba, że ktoś ma gline badzo dobrze trzymającą wilgoć, wtedy np ściołkowanie już nie takie konieczne
Paweł chyba w tym samym momencie napisałem u Ciebie wiadomość
To dorzuce dwa zdjęcia bo akurat załapały się na sesje
Black Beauty
Gotham
No i zapomniałbym o tegorocznych nowościach, Black Taffeta i Midnight Ruffles na prawde ciemne żurawki, ale za dużo nie moge powiedzieć bo małe sadzonki do mnie dotarły, ale do tej pory bardzo ładnie przyrosły
Bogdziu bardzo sympatyczne Twoje słoneczka są U mnie na jednym takim słoneczku wczoraj zasiadło... coś... czy Ty może wiesz "któż to taki" ? bo ja toto pierwszy raz chyba widzę...
Tak patrzę na Twoją hortensję Beauty i zastanawiam się, czy to właśnie ona. Mam niemal identyczną, ale moja to Strong Anabelle. Wolę ją od Anabelle, bo ma sztywne i niepokładające się pędy. A kwiatostany bardzo duże.