ModraSowa
11:38, 25 wrz 2014
Tak Marta.Długo nie mogłam się zdecydowac czy bukszpany czy ligustr. Wygrał ligust bo szybko rośnie(to naprawdę prawda
) i ochroni kawałek ogrody przed psem.
Jast sadzony w tym roku wiosną. Dla porównania zdjęcie z maja.
Był przycinany trzy razy. To zdjęcie z września.
Tylko mam kłopot bo w jednym miejscy kilka sadzonek(obok siebie) jest wciąż bardzo rachitycznych.Co to może być? Na całość nawieziona była taka sama ziemia z kompostem.
Pomysł z lampkami masz super, jak mój podrośnie to zgapię
Jesli idzie o słup , to jest bardzo blisko płotu,
Też myślałam o bluszczu ale czy to go jeszcze bardziej nie wyeksponuje. Dużo gorzej mam w drugim końcu działki, gdzie stoi prawie na środku. Z uwagi na to że moja działka to dwie długie działki połączone ze sobą i jeden koniec jest przy jednej ulicy a drugi przy drugiej. Więc teoretycznie tamten słup stoi w granicy działek, praktycznie-na środku.

Jast sadzony w tym roku wiosną. Dla porównania zdjęcie z maja.
Był przycinany trzy razy. To zdjęcie z września.
Tylko mam kłopot bo w jednym miejscy kilka sadzonek(obok siebie) jest wciąż bardzo rachitycznych.Co to może być? Na całość nawieziona była taka sama ziemia z kompostem.
Pomysł z lampkami masz super, jak mój podrośnie to zgapię

Jesli idzie o słup , to jest bardzo blisko płotu,
Też myślałam o bluszczu ale czy to go jeszcze bardziej nie wyeksponuje. Dużo gorzej mam w drugim końcu działki, gdzie stoi prawie na środku. Z uwagi na to że moja działka to dwie długie działki połączone ze sobą i jeden koniec jest przy jednej ulicy a drugi przy drugiej. Więc teoretycznie tamten słup stoi w granicy działek, praktycznie-na środku.