Prawde mówiąc nie mam pojęcia gdzie posadze ale jak juz powiedziałam to wezmę bo przecież Ty sobie drugi z tego powodu kupiłas. Gdzieś miejsce moze znajde bo to przecież nie jest wielkie drzewo.
No to super Ten sprzedawca ma szkółkę całkiem niedaleko, bardzo ładne i dorodne żurawki. Trawki też miał. Muszę się przejechać na miejsce.
Rabaty całej na pewno nie skończę. Dalej za budlejami będzie szpalerek z hortensji mieszanej z Grackami które muszę wiosną przesadzić. Dodam z tyłu werbenę a pod hortensje szałwię z Frosted Curls. Co z tego wyjdzie? Nie wiem. Mam całą zimę. Hortensje chyba jeszcze kupię w tym roku.
Dosłownie kilka zdjęć które wczoraj nie chciały się wgrać.
Lawenda kwitnie już 3 miesiące, ciągle nowe pączki są.
Ambrowiec się przebarwia. Ucierpiał od upałów.
Altany chyba nie pokazywałem? Jeszcze nie skończona w 100%. Meble już są.
Po prawej 20 serbów do posadzenia po lewej stronie stawu, od ulicy.
Ula dzięki piękne zakątki może coś jeszcze skorzystam ale mój m dzis mówi to tyle mi marudziłas żebym zmniejszył trawnik bo musiaz miec kwitnące rośliny a teraz liściaste sadzisz? Faktycznie tak było , teraz nacisk na kwiaty dużo mniejszy i M już nie wie o co chodzi
No miejsca to ja mam Ale ta rabata z "różami" jest taka wąska ze chcialam ja poszerzyc i nadac jakis kształt bo narazie traki byle jaki lej jest. wógóle musze to wszystko jakos połączyć i ukształcic bo byle co mam
zdj. z góry
no nie mogę się doczekać, dobre i dwa, bo w masę poszedł niesamowicie, chyba za rok będzie pokaz nie będę nic ciąć
Dżaga narozrabiała znowu! udaje niewiniątko, podziwia pańci trawki
Widziałaś słynne 2 pąki Rubensa? dzięki, naprawdę mam busz, nie ma jak włazić na niektóre rabaty, czasami zaliczam glebę
i zaczynają Miłki kwitnąć, jak mój ogród bez nich