Na ogrodowisku i u Ciebie królują jednak róże, nie na darmo się mówi, że róża to królowa kwiatów w Krakowie znowu leje, tak mam codziennie, ma byc tak deszczowo jeszcze ze dwa tygodnie sucho i mokro.
Stipa oczarowuje, no właśnie masz ją z nasionek czy kupiłaś, takie duże i gdzie, zdradź nam...a to Paź Królowej
Prawie niespotykany motyl w naszych ogrodach, obserwuje motyle, ale u mnie jeszcze się nie pokazał, taki okaz motyla, odwiedza tylko najładniejsze ogrody
Muszę się pochwalić co dostałam od naszej koleżanki Kasi z wątku "Mój ukochany ogródeczek". Już mam plan gdzie te pięknie wykonane ozdóbki zawisną.
Ta kobieta jest niesamowita.
Duuuża buźka Kasieńko.
Hej, napisze Ci swoje zdanie, którego wcale nie musisz brać pod uwagę, bo nie chce sie nadmiernie wcinać
Wg mnie, jak walniesz cały dom na taki fiolet, to bedzie tylko ciut lepiej niz teraz Ale moze Ci sie to widzi, wiec nie musisz przejmować sie tym, co ja tu bazgrole.
Ja bym próbowała odwrócić proporcje, bryłę domu na jasno (np deseczki białe, środek złamana bielą lub szarością) i dodatkowe elementy lawenda, nawet z dodatkiem ciemnego drewna lub brązu - okiennice, zasłonki, moze balustrady na przodzie etc
ASIU widzę że z kolanem lepiej- dobra wiadomość. Życzę szybkiego powrotu do sprawności fizycznej bo ogrod potrzebuje Cię latem przez cały czas
Piękne te kwiaty w trawkach. Co to jest na pierwszych zajęciach? A na dalszych to jezowka South Belle? Jak w moim avatarku?