Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 20:07, 21 wrz 2014

Nikita napisał(a)
Bogdzia DZIĘKI za WSZYSTKO!!! Było rewelacyjnie!!!
Śpieszę donieść, że leczo z twojego przepisu stoi właśnie na piecu... takiego apetytu mi narobiłaś, że nie mogłam się powstrzymać i ugotowałam.
A moje nogi... też muszę chyba wymienić na nowszy model.
Buziaki. Do zobaczenia za tydzień.

Mój M jak przeczytał ze zrobiłas leczo to powiedział że powinnam wam więcej dokładac bo pewnie byłas glodna jeśli od razu je robiłas, albo ze moje Wam nie smakowało .Udaję ze nie słyszę bo po co mam sie stresowac?? Twoje nóżki jak u modelki a moje ...szkoda słów. No to do zobaczenia w niedzielę.
Bogdzia 20:17, 21 wrz 2014

weronika77 napisał(a)
Nie udało mi się wypatrzeć Ciebie w tłumie ale dobrze, że się usłyszałyśmy chociaż.
Bogdziu i ja dojechałam już do domu, długimi odcinkami w mlecznej mgle. Dostałam opr od M, że przeciągałam strunę w powrocie, bo musiałam zobaczyć Miss Skierniewic, ale kto by przewidział, że w taki ciepły dzień lata będzie przed godz. 20-tą tak ciemno i mglisto.
Nie zamierzałam już nic kupować ale w ostatniej chwili zdecydowałam się pojechać by zobaczyć wystawę kwiatów. Bez zakupów się jednak nie obyło.
Czy zaliczyłaś wystawy? Ja tak, i posłuchałam jeszcze arii operetkowych.
Jak Cię tak nogi bolą to chyba podmienione na moje. Pozdrawiamy.

Nam się udało dojechac bez mgły ale nie byłyśmy nigdzie ani nie widziałyśmy miss Skierniewic , ani wystawy kwiatów ani nie słuchałyśmy arii za to biegałyśmy bez opamiętania po straganach z roślinkami. Kazda miała inne zapotrzebowanie więc wybierania i szukania było mnóstwo.Zmęczona byłam bardzo więc żedne arie juz by mnie nie zatrzymały na dłuzej.Szkoda że sie nie spotkałyśmy. Dzieki że chciałas mi zrobic prezent a poniewaz sie nie spodziewałam to i nie nadsłuchiwałam telefonu bo rodzina miała zapowiedziane by nie dzwonic.W niedziele jedziemy do Wojsławic , nie wybierasz sie???
Bogdzia 20:26, 21 wrz 2014

Luiza napisał(a)
Bożenko żyję, nawet nie najgorzej.Dopiero teraz odpaliłam, bo oglądałam mecz.Dzięki za towarzystwo, nie wspomnę o leczo.Podziękuj M.Mój M dziękuje za sernik.Był super.

Żałuję ze Ci jeszcze tego lecza nie dałam , nogi mnie tak bolały ze mózg mi się wyłączał.Dzięki jeszcze raz Kasiu za wszystko i ostatni prezent również ale mnie chodziło o przepis a nie o wyrób. Buziaki.
Bogdzia 20:33, 21 wrz 2014

paniprzyroda napisał(a)
Macie namiar na nowsze modele nóżek, bo mnie też się przydadzą Bogdziu, dzięki

Mariolko Takie nogi jak Wasze to nie ma co narzekac. Na każde z nich chetnie i z dopłata wymienię moje.Fajnie było , dzięki za ważki i reszte.I do zobaczenia .
Krys 20:45, 21 wrz 2014

a poprosze o przepis na lczo,inny niz moje ?
Bogdzia 20:50, 21 wrz 2014

Kasya napisał(a)
Cieszę sie ze sie w końcu poznałysmy i mam nadzieje ze jeszcze bedą okazje do kolejnych spotkań
Pozdrawiam Bożenko i życzę miłej niedzieli

Okazje do spotkań sa dosc czesto , wazne by na nie jeździc.Też mam nadzieje ze bedzie okazja jeszcze do spotkania i dłuższego pogadania.Pozdrówka ślę.
Bogdzia 20:52, 21 wrz 2014

Krys napisał(a)
a poprosze o przepis na lczo,inny niz moje ?

Ja robię leczo bez cukinii a dodaje ugotowaną fasolke szparagową lub fasole ,,jasiek".Reszta normalnie.
Bogdzia 21:01, 21 wrz 2014

popcarol napisał(a)

?? a cio to takiego? Ja zupełnie nie wiem Buziaki!!

Padłam wczoraj przed 22gą ale nic mnie nie boli, już haha miłego dnia!!!

O to chodziło

Ja tez padłam przed 22 ale co z tego jak nogi tak mnie bolały ze do rana nie zasnełam. Dopiero w dzień przestały mi dokuczac skurcze.Musiałam byc na chodzie bo dzień wnuczkowy był mocno zaległy przez moje ciagłe wyjazdy.Moze dzis sie wyśpię .
Bogdzia 21:04, 21 wrz 2014

Anita1978 napisał(a)

Ooooo .....to świetnie! Dziękuję!

Przywiozę w niedziele.
paniprzyroda 21:05, 21 wrz 2014

Jaki ładny. Podobny kupiłam wczoraj, niski. Jaki wysoki jest Twój?