Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "AngelikaX"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:55, 25 kwi 2017

Do góry
Czytam, że sadzisz hakone... podzielisz się namiarem?
Typografia ogrodu 18:54, 25 kwi 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Ja też nie mam tabunu nianiek, babć itd dlatego ciągle ta obstawa, mam nadzieję, że zluzuje mi się od września jak młoda do przedszkola ruszy

Ipomeę z czymś łączyłaś...? mam chęć na tą ciemną do białych donic i może milion dzwonków w bieli? pytanie czy przebiją się...
no własnie z czyms była i to może przez to słabo wyglądało.
Moja młodsza 5 dni po porodzie ze mna w szkółce pierqwszy raz była
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 18:53, 25 kwi 2017

Do góry
A może jakaś łapica by się przydała? Jeśli masz ocieplane poddasze wełną to zapewne część zniszczyła dostając się na poddasze...
Coś jeszcze, coś więcej... 18:50, 25 kwi 2017

Do góry
Rozwija się fajnie, nosi niekoniecznie
Typografia ogrodu 18:45, 25 kwi 2017

Do góry
nawigatorka napisał(a)
ja z dzeci całej życie. Niani babci ani takich nie mamy do opieki. Ale ogród załatwiam gdyś Sa w przedszkolu.
Kiedyś miałam ipomee ale średnia była. Bakope lubie bo niebiescy nazbyt kwiatowa bo to nie w moim stylu. U mnie zdecydowanie białe

Ja też nie mam tabunu nianiek, babć itd dlatego ciągle ta obstawa, mam nadzieję, że zluzuje mi się od września jak młoda do przedszkola ruszy

Ipomeę z czymś łączyłaś...? mam chęć na tą ciemną do białych donic i może milion dzwonków w bieli? pytanie czy przebiją się...
Ogród Mirelli 18:38, 25 kwi 2017

Do góry
Trudno - szukam dalej

Co tam wyczaiłaś fajnego, pochwal się
Na zielonej... trawce :) 15:04, 25 kwi 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Nie strasz... muszę siadać na środku w takim razie hihi...
Będziemy się martwić za rok co z tym fantem zrobić jeśli oczywiście będzie miał odchyly
dobre siadaj na środku zatem
Typografia ogrodu 15:02, 25 kwi 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

No widzisz a ja wszędzie z obstawą

U mnie fiolet też się wpasowywuje, podoba mi się połączenie białych donic z fioletowymi kwiatami

ipomea, pewnie da radę od północy ale nie będzie chyba tak wybarwiona...

ps. bakopę białą czy fioletową? I jak zadowolona jesteś - moja ubiegłoroczna została pożarta przez ipomeę więc ciężko mi się określić

ja z dzeci całej życie. Niani babci ani takich nie mamy do opieki. Ale ogród załatwiam gdyś Sa w przedszkolu.
Kiedyś miałam ipomee ale średnia była. Bakope lubie bo niebiescy nazbyt kwiatowa bo to nie w moim stylu. U mnie zdecydowanie białe
Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;) 14:59, 25 kwi 2017

Do góry
Cześć Marto - wpadam z rewizytą
pokarzesz tulipany już otwarły się ?
Donica śliczna się szykuje
I kostka taka sama jak u mnie

a i poduchy dojrzałam... sama szyłaś? Na co one? pokarzesz?
Ogród Mirelli 14:50, 25 kwi 2017

Do góry
MirellaB napisał(a)
Angelika fotek nie wstawiłam, bo jeszcze po rośliny jadę. Nie mam co pokazywać, bo dzisiaj tylko tuje pod płotem sądziliśmy

Zipper fajne są - będziesz zadowolona
Zresztą widziałaś u mnie w ogródku jak fantastycznie się przebarwiają.

Szkoda, że w moje okolice się nie wybierasz, bo w szkółce bylin mają kilka odmian hakone. Ja też będę kupowała tą trawę

Może od września, będę wolniejsza jak młoda do przedszkola pójdzie, zakupy z dziećmi gdzie skupić się trochę trzeba... a moja córa to takie żywe złoto, czasem wzrokiem za nią nie nadążam

ps. Podasz mi namiary - może wysyłkowo działają
Typografia ogrodu 14:38, 25 kwi 2017

Do góry
nawigatorka napisał(a)

nad tym skupieniem to rozumiem. staram się unikać zatem takich wypadów
u mnie kolor jedynie bialy jesli chodzi o kwiaty ewentualnie czerń i limonka. nad ipomea tez myslę...ale da rade od północy?
bakope miałam rok temu... a na tarasie i tak trawy będą na pewno

No widzisz a ja wszędzie z obstawą

U mnie fiolet też się wpasowywuje, podoba mi się połączenie białych donic z fioletowymi kwiatami

ipomea, pewnie da radę od północy ale nie będzie chyba tak wybarwiona...

ps. bakopę białą czy fioletową? I jak zadowolona jesteś - moja ubiegłoroczna została pożarta przez ipomeę więc ciężko mi się określić

Typografia ogrodu 14:33, 25 kwi 2017

Do góry
Ale masz terenu...

Na zielonej... trawce :) 14:25, 25 kwi 2017

Do góry
Nie strasz... muszę siadać na środku w takim razie hihi...
Będziemy się martwić za rok co z tym fantem zrobić jeśli oczywiście będzie miał odchyly
Coś jeszcze, coś więcej... 14:20, 25 kwi 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Sebek jak trawa, coś kiełkuje?

Dopiero co stopniał śnieg, zobaczę za tydzień czy coś urosło Jak nie to dzisiaj widziałem piękne naleśniki trawiaste (rolki w sensie ) - wezmę kredyt i położę, efekt będzie od razu
Na zielonej... trawce :) 14:02, 25 kwi 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
A nic nie kupiłam z kfffiatków - rozpoznanie zrobiłam na razie, teraz pozostaje ułożyć w głowie co gdzie z czym...

Nie mamy fundamentu, wykorytowaliśmy tylko aby stał stabilnie...
hmmm bo u mnie nawet karmnik - czytaj kamienne żarna, które stoja na betonowych bloczkach już po roku widac ze się zapadają lekko. one tez cięzkie ale nie az tak
Typografia ogrodu 14:00, 25 kwi 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
No wiesz....

I ja zawsze na weekend majowy targałam donice, ale jakoś w tym roku za zimno i tak dziś mnie naszło, że zawsze plan już był - przez ta pogodę jakoś natchnienia mniej

Mieli piękne olbrzymie białe surfinie - takie gotowce - donice do zawieszenia - ale nie mam za bardzo do nich ręki, choć znając życie pewnie i tak je kupie

Z nowości to w oko wpadła mi liliowa bacopa - nie widziałam jeszcze takiej

Ipomea, prócz zielonej mięli też czarną - w ubiegłym roku nie załapałam się na tą drugą

No i skrętnik chodzi mi po głowie, bo ładnie trzymał się cały sezon - do października praktycznie - choć początki miał ciężkie

Do końca tygodnia chce zrobić plan i pojechać już ogarnięta w temacie, bo tak na żywca to z dzieciakami zawsze jeżdzę i skupić mi się ciężko

nad tym skupieniem to rozumiem. staram się unikać zatem takich wypadów
u mnie kolor jedynie bialy jesli chodzi o kwiaty ewentualnie czerń i limonka. nad ipomea tez myslę...ale da rade od północy?
bakope miałam rok temu... a na tarasie i tak trawy będą na pewno
Ogród Mirelli 13:52, 25 kwi 2017

Do góry
MirellaB napisał(a)
Angelika ciekawa jestem co znowu kupujesz? Ja dzisiaj zaczynam sadzenie

A foty gdzie z sadzenia?

A żurawki zipper co mi polecalaś... i dziś ID odebrałam...

hakonechloe nie mogę namierzyć w necie - tak mi wygodniej, bo u mnie nigdzie nie ma... a z dziaciakmi ciągać mi się po Poznaniu nie chce...
Typografia ogrodu 13:46, 25 kwi 2017

Do góry
No wiesz....

I ja zawsze na weekend majowy targałam donice, ale jakoś w tym roku za zimno i tak dziś mnie naszło, że zawsze plan już był - przez ta pogodę jakoś natchnienia mniej

Mieli piękne olbrzymie białe surfinie - takie gotowce - donice do zawieszenia - ale nie mam za bardzo do nich ręki, choć znając życie pewnie i tak je kupie

Z nowości to w oko wpadła mi liliowa bacopa - nie widziałam jeszcze takiej

Ipomea, prócz zielonej mięli też czarną - w ubiegłym roku nie załapałam się na tą drugą

No i skrętnik chodzi mi po głowie, bo ładnie trzymał się cały sezon - do października praktycznie - choć początki miał ciężkie

Do końca tygodnia chce zrobić plan i pojechać już ogarnięta w temacie, bo tak na żywca to z dzieciakami zawsze jeżdzę i skupić mi się ciężko
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies