Donica wygląda czadowo ! Kiedy montaż ?
Juz przebierasz nóżkami ?
Chociaż te płyty w dalszym ciągu są dla mnie zagadką, nie wiem co to i do czego przyłatać.
hmm wiesz co Asia, posadziłam jesienią tam tulipany przy tarasie i trochu ograniczyłam tym dostęp do swobodnego montażu, po drugie jakbysmy ja skręcali w miejscu docelowym to ograniczałaby nas pogoda i zeszło by pewnie jeszcze z miesiąc czy dwa ... liczymy na to, że przy pomocy dziadków w sobotę stanie na miejscu, bardzo ciężka nie jest ale nieporęczna na pewno
Ola po cichutki liczę, że w sb
hihih płyty to jest takie cuda, pomysł przypominam Reni (ren33), płyta warstwowa to taka płyta może stanowić ściany hal czy magazynów składa się z blachy - ocieplenia np. pianki poliuretanowej i znowu blachy
ja miałam dostęp do starych dziadów ale eM powycinał, ponacinał, ułożył i złożył a pochwalę się ... byłam bardzo pomocna ... nitowałam łączenia
hej Angela dziękuję za miłe słowa poduchy zamawiałam i jestem bardzo mile zaskoczona, wydaje mi się, że dobra robota. Poduchy czekają na konstrukcję stalową będą z nich dwie sofki i dwa fotele ... generalnie doczekac się nie mogę