Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

AngelikaX 13:30, 25 kwi 2017

nawigatorka napisał(a)
teraz grzeczna jestem i cichutka

no właśnie... chyba zapracowana bardzo

ps. Dziś przy okazji wjechałam do tego producenta kwiatów co na priv Ci kiedyś podawałam, co roku o tej porze dość mocno przetrzebione, ludzi full... a dziś dosyć, że ludziów zero to normalnie łąki w oranżeriach i dzungla pnących pod dachem przez to ochłodzenie dopiero dziś pierwszą dostawę do kwiaciarni mięli...
nawigatorka 13:33, 25 kwi 2017

AngelikaX napisał(a)

no właśnie... chyba zapracowana bardzo

ps. Dziś przy okazji wjechałam do tego producenta kwiatów co na priv Ci kiedyś podawałam, co roku o tej porze dość mocno przetrzebione, ludzi full... a dziś dosyć, że ludziów zero to normalnie łąki w oranżeriach i dzungla pnących pod dachem przez to ochłodzenie dopiero dziś pierwszą dostawę do kwiaciarni mięli...
nie chce Was sobą z zameczac
Pisałam nawet do nich d sprawie ziół No zawodowo na slub potrzebuje ale jednak bliżej mam ciut taniej. Wiem ze tez w Poznaniu mam giełdzie kwiatowej się wystawiają. Zawsze ja weekend majowy obsadzał donice na lato ale jakość nie wirm czym w tym roku... a co kupiłaś?

AngelikaX 13:46, 25 kwi 2017

No wiesz....

I ja zawsze na weekend majowy targałam donice, ale jakoś w tym roku za zimno i tak dziś mnie naszło, że zawsze plan już był - przez ta pogodę jakoś natchnienia mniej

Mieli piękne olbrzymie białe surfinie - takie gotowce - donice do zawieszenia - ale nie mam za bardzo do nich ręki, choć znając życie pewnie i tak je kupie

Z nowości to w oko wpadła mi liliowa bacopa - nie widziałam jeszcze takiej

Ipomea, prócz zielonej mięli też czarną - w ubiegłym roku nie załapałam się na tą drugą

No i skrętnik chodzi mi po głowie, bo ładnie trzymał się cały sezon - do października praktycznie - choć początki miał ciężkie

Do końca tygodnia chce zrobić plan i pojechać już ogarnięta w temacie, bo tak na żywca to z dzieciakami zawsze jeżdzę i skupić mi się ciężko
Konieczki 13:54, 25 kwi 2017

nawigatorka napisał(a)
I wyglada ma to ze będzie trzeci pas Choc nie był w planie na ten rok. Powolutku by się nie zmęczyć. Na razie trochę ponad 1/3 przekopałam

Kiedy Ty mnie przestaniesz zadziwiać? Chyba nigdy
Pozdrawiam zza biurka ale z cieplutkiego I słonecznego grodu Kraka
nawigatorka 14:00, 25 kwi 2017

AngelikaX napisał(a)
No wiesz....

I ja zawsze na weekend majowy targałam donice, ale jakoś w tym roku za zimno i tak dziś mnie naszło, że zawsze plan już był - przez ta pogodę jakoś natchnienia mniej

Mieli piękne olbrzymie białe surfinie - takie gotowce - donice do zawieszenia - ale nie mam za bardzo do nich ręki, choć znając życie pewnie i tak je kupie

Z nowości to w oko wpadła mi liliowa bacopa - nie widziałam jeszcze takiej

Ipomea, prócz zielonej mięli też czarną - w ubiegłym roku nie załapałam się na tą drugą

No i skrętnik chodzi mi po głowie, bo ładnie trzymał się cały sezon - do października praktycznie - choć początki miał ciężkie

Do końca tygodnia chce zrobić plan i pojechać już ogarnięta w temacie, bo tak na żywca to z dzieciakami zawsze jeżdzę i skupić mi się ciężko

nad tym skupieniem to rozumiem. staram się unikać zatem takich wypadów
u mnie kolor jedynie bialy jesli chodzi o kwiaty ewentualnie czerń i limonka. nad ipomea tez myslę...ale da rade od północy?
bakope miałam rok temu... a na tarasie i tak trawy będą na pewno
nawigatorka 14:01, 25 kwi 2017

Konieczki napisał(a)

Kiedy Ty mnie przestaniesz zadziwiać? Chyba nigdy
Pozdrawiam zza biurka ale z cieplutkiego I słonecznego grodu Kraka
postaram się nigdy oby zawsze pozytywnie. a ja pozdrawiam znad obiadu
amelia_b 14:06, 25 kwi 2017

do czerwca to będą pewnie już 4 pasy obsadzone mało ci trawnika niedługo zostanie, i gdzie dziewczyny będą hasać?kanty piękne, moje na mnie czekają, ale niech czekają
nawigatorka 14:14, 25 kwi 2017

amelia_b napisał(a)
do czerwca to będą pewnie już 4 pasy obsadzone mało ci trawnika niedługo zostanie, i gdzie dziewczyny będą hasać?kanty piękne, moje na mnie czekają, ale niech czekają
oj nie czwartego już nie bo krawęzników nie ma poza tym on ma byc inny
trawnika będzie i ta więcej niż w standardowym ogrodzie wystarczy. past trawnika między pasami trzcinnika maja też po 3 metry szerokości
nawigatorka 14:15, 25 kwi 2017

amelia_b napisał(a)
i co bys się na nie martwila iloscia trawnika a to tylko tyły

nawigatorka 14:16, 25 kwi 2017

Dubel