Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 06:39, 19 gru 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
dzięki ja nie kokietuje, wianek mi się podoba, gdyby mi się nie podobał bym go poprawiała do skutku . Chodziło mi o to że nie idą mi przygotowania do świąt, zawsze o tej porze było u mnie już na tip top, dzisiaj nawet na tip nie ma
Jutro będę robiła inne rzeczy...

A ja w pracy mam rewolucje, w piątek się pakuję w poniedzialek przeprowadzamy biuro, zmieniamy strukturę... Nigdy tak w lesie ze świetami nie byłam. Spać po nocach nie mogę. Liczę że w weekend torszke do przodu popcham tematy domowe.
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 01:29, 19 gru 2013

Do góry
Pierwszy wianek na szóstkę, czekam na następne cudne dzieła! Pozdrawiam.
Dwa ogrody 00:21, 19 gru 2013

Do góry
Pięknie dziękuję za wizytę w moim wątku, DANUSIU i pochwałę girlandy.
Girlanda oczywiście z gałązek z mojego ogrodu: jodły, sosny, świerku, jałowca, daglezji i ostrokrzewu, tego samego, na którym pokazuję srebrny wianek. Dołożyłam jeszcze jemioły.
Jodła to szlachetny podkład na wianek, plastyczna, trwała i nie kłuje tak jak ostrokrzew. A wianki zrobiłaś piękne. Pozdrawiam.

AgnieszkaW - dzięki, jeśli zdążę, to dekoracji będzie ciąg dalszy.

Pszczelarnia - kolekcję żelazek masz imponujacą!

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:05, 18 gru 2013

Do góry
dzięki ja nie kokietuje, wianek mi się podoba, gdyby mi się nie podobał bym go poprawiała do skutku . Chodziło mi o to że nie idą mi przygotowania do świąt, zawsze o tej porze było u mnie już na tip top, dzisiaj nawet na tip nie ma
Jutro będę robiła inne rzeczy...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:48, 18 gru 2013

Do góry
Aneta i stroik i wianek boskie! Buziam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:38, 18 gru 2013

Do góry
I jeeest Bombowy jest to następny wianek, który ma "charakter" Baaardzo mi się podoba
Macham, będą inne jeszcze ?
Kubusiowo II 22:22, 18 gru 2013

Do góry
Boćku z tym wyrośnięciem to ja już nie wierzę Buziaczki

Sebuś dzięki wielkie i za pochwałę i za fluidy Buziam!

Justi ooo na forum mnóstwo inspiracji! Ściskam

Ania no ba! Przecież gdyby nie Kuba to w życiu by ten wianek tak nie wyglądał!

Gosiu widziałam wianek i jest śliczny!
Czasem niestety cięzko "odstawić" problemy chociażby na Święta. Mam jednak nadzieje, że będzie dobrze
Małgoś dziękujemy za życzenia i Tobie również spokojnych, rodzinny i wesołych Świąt życzymy
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:21, 18 gru 2013

Do góry
Moje dekoracje robięna raty.. z bólem mi to idzie w tym roku... dzisiaj zrobiłam wianek na drzwi wejściowe. Biały podkład owinełam srebrnym szyfonem i dodałam różne różowe bąbki. Narazie zawiesiłam ścianie, jutro zamontuje haczyk na drzwi

i w trakcie
Makowo na Kociewiu 21:31, 18 gru 2013

Do góry
Użyłam pistoletu
to wianek dla drugiej koleżanki
miał być czerwony i ze słomkami,
ma służyć jako stroik na stół
Początki w Kruklandii 21:14, 18 gru 2013

Do góry
Zaglądam choc nic nie piszę . Pozdrawiam , wianek fajny , bombki świetnie ułożone.
Ogród u stóp klasztoru 19:55, 18 gru 2013

Do góry
Wianek jest prześliczny - jeden i drugi

A ilością jedzenia jestem przerażony
A miało być tak pięknie.... 18:47, 18 gru 2013

Do góry
Jakie zastosowanie znalazł ten śliczny łańcuszek?Wianek .stroik czy na Sylwestra go ubierasz?????Pozdrawiam.
Ogród u stóp klasztoru 18:40, 18 gru 2013

Do góry
alinak napisał(a)
ja też w niedzielę ubieram Ulka .wczoraj i w poniedziałek przeszłam samą siebie.ulepiłam 400 uszek. 40krokietów .30 gołąbków .4l.bigosu i 2 pasztety z królika.potem niestety dowiedziałam sie o nagłej zmianie planów.......gościmy sie u szwagierki a nie jak planowaliśmy u mnie.
chyba spotkanie ogrodowiska by sie przydało.

No to miałas tempo niesamowite, tak jak piszesz studentki zabiorą i po kłopocie . Wianek choc wielki ale urok ma i te koraliki na gałązkach pięknie wyglądają. Pozdrawiam.
Ogród Sylwii od początku cz.II 17:02, 18 gru 2013

Do góry
Sylwia, wiesz, że niczego ludziom nie zazdroszczę, ale Twojej oranżerii pozytywnie "zazdroszczę". Nie mam na nią miejsca i to jest największa "boleść" mojego ogrodu, za mały jest, no chyba żebym taras zabudowała. No, ale też szkoda tarasu

To jedyna wada mojego miejsca na ziemi, takie sobie wybrałam. Trudno.

Wianek najlepszy biało-czarno-zielony. Czerń na święta mnie jakoś odstrasza, nawet przeraża, lubię wyłącznie w żywych kwiatach i ubraniach, donicach. Myślałam o takich kolorach wianka wcześniej, bo ogród był w tym roku taki, ale zrezygnowałam na rzecz czerwieni.

Zrobiłaś to bardzo ładnie, myślałam, że smutno i ponuro będzie, ale jednak nie. Udało się.
Biały podkład był idealnym wyborem.
Ogród Sylwii od początku cz.II 17:01, 18 gru 2013

Do góry
Wianek biało zielony świetny
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 15:26, 18 gru 2013

Do góry
Enya73 napisał(a)
Margaret, skromność to dobra cecha, ale w tym przypadku możesz bez kompleksów ogłosić światu, że zrobiłaś pierwszy wianek i od razu wyszedł doskonały. Ładna kompozycja i kolorystyka. Prosta i delikatna. Ja bym osobiście zostawiła tylko jedną czerwoną wstążkę. Im mniej tym lepiej
A najważniejsza jest ta radość i satysfakcja z własnoręcznie wykonanej pracy. I o to w tym chodzi

Pozdrawiam serdecznie

Enya 73 - dzieki bardzo za pochlebną ocene, a wiesz że ja te jasna kokardke dołozyłam juz po skonczeniu wianka, najpierwbyła tylko czerwona ale chciałam,żeby mi konweniowało ( jak mówi nasza Mndżen....do tych jasnych bombek) ale sama miłam mieszane uczucia czy ja dokładac, teraz wiem ze niepotrzebnie dołozyłam jednak, zaraz dzisiaj zdejmę.
Pozdrawiam!
Ogród u stóp klasztoru 15:17, 18 gru 2013

Do góry
Kominkowy wianek śliczny Troszkę gwiazdę betlejemska przypomina

Twoje produkty "jeść nie wołają" - możesz zamrozić i wyciągać kiedy trzeba
Początki w Kruklandii 15:04, 18 gru 2013

Do góry
popcarol napisał(a)
Fajny wianek, nie narzekaj! w ogóle jakoś świątecznie wszędzie i u Ciebie, muszę się zabrać za dekoracje u mnie!!
pozdrawiam!!

Karola u mnie tylko na zewnątrz świątecznie, bo w domu to jeszcze nic a nic nie zrobiłam.
Młoda się pochorowała i mi marudzi nad uchem. Zamiast się przygotowywać do świąt to ja nad nią skaczę.
Jedyny pożytek z jej choroby może być taki, że Wigilię spędzimy sami w domu....jak w zeszłym roku
OOooo to by było coś! Spokój!!!
Ogród u stóp klasztoru 15:02, 18 gru 2013

Do góry
Krysiu, Halinko-dziękuję za uznanie. sama jestem zaskoczona ,że udało mi sie upleść wianki .dotąd robiłam na gotowych podkładach.jeden wianek jest z brzozy a kominkowy jest z wierzby płaczącej
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 14:42, 18 gru 2013

Do góry
Margaret, skromność to dobra cecha, ale w tym przypadku możesz bez kompleksów ogłosić światu, że zrobiłaś pierwszy wianek i od razu wyszedł doskonały. Ładna kompozycja i kolorystyka. Prosta i delikatna. Ja bym osobiście zostawiła tylko jedną czerwoną wstążkę. Im mniej tym lepiej
A najważniejsza jest ta radość i satysfakcja z własnoręcznie wykonanej pracy. I o to w tym chodzi

Pozdrawiam serdecznie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies