Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

yolka 18:04, 18 gru 2013

Bogdzia napisał(a)
Jolu jak wnuczki nie przyjeżdzaja to masz mniej pracy ale pewnie byś wolała żeby były. Pozdrówka zostawiam serdeczne.
Pewnie, że wolałabym, ale cóż poradzić, niedługo się zobaczymy to rozłąkę znieść łatwiej. Pozdrawiam
yolka 18:05, 18 gru 2013

Ooo! z oklic Rypina mam duzo znajomych - drogowców, Pozdrawiam
Agania 07:49, 19 gru 2013

bociek napisał(a)
Przyszlam zobaczyc, czy juz popelnilas wianek, no bo skoro masz podklad to reszta to bulka z maselkiem

i ja zaglądam zobaczyć wianek sama po raz pierwszy poczyniłam 2 wianki, oczywiście dzięki zachętom i pomocy ogrodowiska złapałam trochę czasu, robię wigilię dla rodziny, więc jak będą goście.........trzeba się......................postarać

Wnuki już masz
malgorzata_s... 11:19, 19 gru 2013

Pozdrowienia zostawiam U mnie mróz -6 i cudne słonko od rana
yolka 20:23, 19 gru 2013

Agania napisał(a)

i ja zaglądam zobaczyć wianek sama po raz pierwszy poczyniłam 2 wianki, oczywiście dzięki zachętom i pomocy ogrodowiska złapałam trochę czasu, robię wigilię dla rodziny, więc jak będą goście.........trzeba się......................postarać

Wnuki już masz
A mam
yolka 20:24, 19 gru 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Pozdrowienia zostawiam U mnie mróz -6 i cudne słonko od rana
Zdrowo i rześko. U mnie pow. O st. i bez słoneczka. Pozdrawiam
bociek 21:25, 19 gru 2013

Jolusia, zostawiam pozdrowionka i lece dalej
gladiola 21:37, 19 gru 2013

Pozdrawiam Kujawianki Jestem z okolic Brześcia Kujawskiego. Bardzo lubię ogrodowidko.
Nie mam swojego watku, jescze nie wiem od czego zacząć.
yolka 07:52, 20 gru 2013

gladiola napisał(a)
Pozdrawiam Kujawianki Jestem z okolic Brześcia Kujawskiego. Bardzo lubię ogrodowidko.
Nie mam swojego watku, jescze nie wiem od czego zacząć.
Witaj Gladiola. Pozdrawiam i zapraszam do założenia wątku i pokazania ogrodu
dajana 11:20, 20 gru 2013

Jolu wpadam do ciebie jak błyskawica ale w niedzielę zagoszczę na dłuzej U wszystkich juz świeta a u mnie nie ma nawet ich oznak .Tyle mam do zrobienia że dzisiejsza noc nie bedzie przespana .Lubię kiedy nikt mi nie przeszkadza a rankiem niespodzianka,ciekwe co mi przyjdzie do głowy Nikogo w świeta u nas nie bedzie ale nastrój i ich magia byc musi dla samych siebie .Ubrałabym choinke przed domem ale koty do rana by ja rozebrały hi,hi wiec musze sie skupic na wnętrzu .odwiedze cie noca bo przerwy w pracach byc musza no i zdjecia .Tymczasem sciskam i zycze miłego dnia

Ps.Kujawianek widzę przybywa jakie to miłe bo ja rodowita kujawianka jak nic, a serce i tak na kujawach zostało.