Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni....

W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni....

malgorzata_s... 11:42, 19 gru 2013

Aniołki cudności, wianek tyż Pozdreowienia zostawiam i lecę
Agania 20:29, 19 gru 2013

Marta, pierwszy wianek poczyniłaś, co to będzie za kilka lat, pierwszy raz jest najtrudniej, ale przynajmniej już świątecznie i klimacik już jest, fajnie, rodzi się nam talent, wszyscy jesteśmy na O. artystami

eda 20:41, 19 gru 2013

Super klimatycznie aniołkowo i wiankowo pięknie buźiaki zostawiam I życzenia jak naj naj lepsze na Święta Bożego Narodzenia
Tusiala 10:29, 20 gru 2013

Dajanko wiem, że pamiętasz Bo to jest tak jak piszesz, że wiecznie czasu brak ale pamiętamy. Czyli nie ja jedna kopie w grudniu. Ja każdą wolną chwilę wykorzystuję na ogród ale tych chwil ostatnio zupełnie nie ma ale Synek. No szkoda, że tak daleko mieszkasz.

Ela idę zobaczyć co stworzyłaś

Ewo zabieraj bo naprawdę są cenne i przydatne

Aniu u Ciebie to i tak ciągle coś się dzieje. A ozdoby masz śliczne

Kasiu bardzo fajne i pachnące

Gosiu dziękuję

Agatko teraz wiem wreszcie co i jak z wiankami ale jeszcze muszę mu coś dołożyć bo taki biedak mi się wydaje

Edo dziękuje. Ja mam nadzieję, że czasu starczy aby każdemu złożyć życzenia

A na razie świerkowo, zielono i bez śniegu, co mi nie przeszkadza, gdy jest caly czas dodatnia temperatura.

elzbieta_g 10:56, 20 gru 2013

igiełkowe widoczki ja też za bardzo nie tęsknię za srogą zimą
Tusiala 10:56, 20 gru 2013

Jutro ostatnie zakupy i porządki. Jak się uda to jutro chciałabym choinkę ubrać i resztę ozdób założyć. W niedzielę teście przyjeżdżają :-/ więc też musiałabym coś upiec choć planowałam serniczka i orzeszka w poniedziałek zrobić.
Udanego weekendu Wam życzę i byle do Świąt
elzbieta_g 11:01, 20 gru 2013

gości nie zazdroszczę
dajana 12:03, 20 gru 2013

Tylko nie stresuj sie teściami ,zaproponuj tesciowej aby upiekła jakies ciasto bo np bardzo lubisz jej ciasta hi,hi (nawet jesli bedzie to sciema to dobry sposób na lepsze relacje )ciekawe czy upiecze czy gosci masz na całe swięta? Tak czy siak spokojnych i szczesliwych Świąt wam zyczę Martusiu .U mnie jeszcze niczego nie ma ale ja przewaznie dostaje kopa tak trzy dni przed i zazwyczaj zdażam .Zobaczymy jak w tym roku bedzie .Buziaczki dla ciebie
malgorzata_s... 16:55, 20 gru 2013

U mnie już ubrane ale jeszcze wypieki trza zrobić i doszlifować porządki Pozdrowienia zostawiam.
Ewa4 22:32, 20 gru 2013

Też bym sobie posprzątała ale brzusio mnie za bardzo wyprzedza i już nie daję rady hihi dom ogarniam na ile mogę bo termin na 17.01.14r. to już mi ciężko ale jakoś dam radę dzięki za odwiedziny u mnie .
Pozdrawiam.