Piękne zdjęcie.Nic u Ciebie nie krecili????Oni przecież przyjeżdzaja po kilka razy to powinni troche nakręcic a w czerwcu głowną częśc. Pozdrowienia dla Was i Mamy.
yolkamoże masz i rację, ale z bergeniami to akurat cała historia, dwa razy przycięte kosiarką, dwa razy przesadzane, teraz trzeci mam też białą miniaturę, ale słabo przyrasta barbara kraj_ pozdrawiam Basiu Karola, tylko tak się wydaje, że chwastów nie ma, rosną jak wszędzie i to w nadmiarze a w ogóle to na zdjęciach ogród wydaje się większy i rośliny również
agastache
jedyna lawenda, która ładnie powtórzyła kwitnienie
Jak zwykle wiosna u Ciebie, nawet w sierpniu. Piękna ta trzmielina na pniu, pamiętasz może ile ma lat (doczytalam tylko ze wiekowa)?
I co to za borodowa roślina z prawej, pod jeżówką, obok rozchodnika?
I jeszcze co to za obłędna lilia?!
Reszty to już nawet nie chwalę, co by nie być 'monotematycznym' Ale tak sobie myślę, że bardzo chciałabym zobaczyć jakąś większą rabatę bylinową z dużą ilością kwiatów, w Twoim wydaniu...
Jasiu znakomite towarzystwo ...mama seniorka i dwa pokolenia ...no i Maja ...bardzo pozytywne wrażenie .wpadłam przy okazji twoich zdjęć na pomysł że przesadzę ( buuu zapominałam nazwy ) te białe drobne kwiaty nad przywrotnikiem...własnie do przywrotnika ...piękna kompozycja.
ciesze sie na nasze spotkanie w niedzielę ..czekam z niecierpliwością .
aaa w tle moja ukochana budleja skrętolistna ....wiesz że sobie kupiłam .
Witam. Ogród piękny u Ciebie. Nie jestem w stanie przeczytać wszystkiego ale ciekawie u Ciebie i jeśli pozwolisz będę zaglądał i uczył się od fachowca. Pozdrawiam z Beskidów.
Witaj. Ogród masz super. Ten bonsai brak słów. Kolory zachwycają. Zaznaczam wąteik i będę wpadał na wizyty. Pozdrowienia z Beskidów drugiego krańca Polski
kwitnie jeszcze pelno ale nic bym nie zrobiła w ogrodzie tylko fotki, a wsadzałam dzisiaj cebule liii Józefek, przesadziłam 3 hosty, 4 bodziszki, wykopałam kilka liliowców na inne miejsce i tak wykopuję i przenoszę, a właściwie to cały ogród by trzeba było przesadzić